Vivo, Şimdiye Kadarki En Büyük Katlanabilir Akıllı Telefonu Bu Yıl Duyurabilir

5
2
1
0
0
Bu yıl içinde görmeyi beklediğimiz katlanabilir akıllı telefon modellerinin arasına bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. Güvenilir isimlerin paylaştığı bilgilere göre Vivo Nex Fold isimli katlanabilir modeli bu yıl bitmeden göreceğiz.

Katlanabilir akıllı telefon pazarı zaman geçtikçe daha da güçleniyor. Şu an önümüzde normal akıllı telefonlarda olduğu gibi bir rekabet olmasa da belli başlı markaların pazarda uzun zamandır adını duyurduğunu biliyoruz. Buna önümüzdeki haftalarda Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini tanıtacak olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u örnek olarak verebiliriz. Samsung’a ek olarak Google’dan Pixel serisi için katlanabilir bir model bekleniyor.

Paylaşılan son bilgilere göre katlanabilir telefon alanında 2021 yılını sadece bu iki büyük şirket kaplamayacak. Vivo da kendi katlanabilir modelini yıl sonuna kadar çıkaracak gibi görünüyor. İşte detaylar:

Şimdiye kadarki en büyük panele sahip olacak

Ice Universe

Paylaştığı bilgilerle çoğunluğun güvenini kazanmış olan Ice Universe, Twitter’da yaptığı paylaşımda Vivo’nun iki modeli hakkında konuştu. Yaptığı paylaşımda alışık olduğumuz akıllı telefon tipine sahip olan Vivo Nex 5’in bu yıl çıkmayacağını söyledi. Buna ek olarak ise Vivo’nun katlanabilir akıllı telefonu Vivo Nex Fold’u 2021 yılı bitmeden görebileceğimizi belirtti.

Yine güvenilen bir isim olan Ross Young, Ice Universe’ün paylaşımının altında kendi açıklamalarını yaptı. Young, Nex Fold modelinin 2022 yılının ocak ayına kadar ortaya çıkmayacağını söyledi. Bunun yanında panel büyüklüğü bakımından en büyük katlanabilir akıllı telefonun Vivo Nex Fold olacağını belirtti.

Bu da telefonun şu anda 8,01 inç boyutuyla en büyük panele sahip olan Xiaomi Mi Mix Fold’dan daha büyük olacağı anlamına geliyor. Maalesef katlanabilir telefon modelinin donanım özellikleri hakkında bir bilgi bulunmuyor fakat ayrıntılar ortaya çıktıkça sizlere aktarıyor olacağız.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/vivo-tipped-to-launch-a-huge-foldable-phone-before-the-end-of-the-year
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0