6 Kameralı Vivo V17 Pro’nun Fiyatı Ortaya Çıktı

14
6
4
1
0
Dünyanın iki kameralı açılır kapanır ön kamera kurulumuna sahip ilk telefonu olan Vivo V17 Pro, son zamanlarda ismini fazlasıyla duyurmayı başarmıştı. Toplamda altı adet kameraya sahip olan Vivo V17 Pro’nun fiyatı da satışa sunulacak internet sitelerinden alınan bilgilere göre belli oldu.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, son zamanlarda piyasaya sürdüğü fiyat/performans ürünü cihazlarla ismini sıkça duyduğumuz markalar arasına girmişti. Geçtiğimiz günlerde ön gösterimini gerçekleştiren ve çıkış tarihi duyurulan Vivo V17 Pro’nun fiyatı da resmi olmayan bazı kaynaklar tarafından ortaya çıkarıldı.

The Mobile Indian isimli teknoloji haber sitesinde yayınlanan bir içerikte cihazın 20 Eylül'de Flipkart üzerinde ön siparişe açılacağını belirtti. Raporda yayınlanan bilgilere göre cihazın ön sipariş fiyatı 29.900 Rs (2.389 TL) olacak. Flipkart dışında yerel satıcıların da sipariş verdiğini ve cihazı satışa sunacağını belirten The Mobile Indian, V17 Pro’nun çıktığı güne özel büyük indirimler uygulanabileceğini de belirtti. 

Açılır kapanır ikili kamera kurulumuna sahip ilk akıllı telefon:

Vivo V17 Pro

Vivo, V17 Pro ile birlikte akıllı telefonlar arasında bir ilki gerçekleştirerek ikili kamera kurulumuna sahip bir açılır kapanır sistem kullanacak. Arkasında da 4 adet kamera barındıran cihazda toplamda 6 adet kamera bulunacak. Bunların yanı sıra Vivo V17 Pro, 6,44 inçlik Full HD+ Süper AMOLED bir ekrana sahip olacak.

Cihazın gücünü Snapdragon 675 işlemciden alması ve bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Akıllı telefon, 128 GB’lık büyük bir depolama alanına sahip olsa da 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği sunacak. Cihazın 20 Eylül’de ön siparişlerinin açılması; 28 Eylül’de ise satışlarının başlaması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/vivo-v17pro-likely-to-be-priced-at-rs-29-900-062376.html
14
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
4
1
0