Volkswagen, Birisi Yeni Logo Olmak Üzere İki Önemli Duyuru Yapacak

14
8
8
3
1
Otomobil devi Volkswagen, eylül ayında düzenlenecek olan fuarda hem yeni aracı ID.3 hem de şirketin yeni logosu ve marka tasarımını tanıtacak.

Dünyanın en büyük otomobil üreticisi olan Volkswagen, 12-22 Eylül arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek olan IAA Uluslararası Otomobil Fuarı'na bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Volkswagen'den yapılan açıklamalara göre otomobil devi, düzenlenecek etkinliklerde hem yeni logosu ve marka tasarımını hem de ilk kez 2016 yılında konsept olarak karşımıza çıkan ID.3'ü tanıtacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Volkswagen Operasyon Direktörü Ralf Brandstätter, etkinlikleri dört gözle beklediklerini ve yeni Volkswagen'i tüm dünyaya duyuracakları için fazlasıyla heyecanlı olduklarını açıkladı.

volkswagen

Konuyla ilgili dikkat çekici açıklamalarsa şirketin Satış Sonrası Destek Sorumlusu Jürgen Stackmann'den geldi. Stackmann, şirket olarak her zaman cesur kararlar aldıklarını ve bu kararları uygulamaktan hiçbir zaman çekinmediklerini söyledi. Bugüne kadarki yaptıklarıyla gurur duyduklarını açıklayan Stackmann, yeni Volkswagen'in güçlü, taze ve çekici bir yapısının olduğunu söyledi.

Volkswagen yetkilileri, markanın yeni logosu ve marka tasarımıyla ilgili yaptıkları açıklamalarda amaçlarının tüm dünyada büyüleyici bir müşteri deneyimi oluşturmak olduğunu açıkladılar. Açıklamalara göre yeni marka tasarımı şirket bünyesinde oluşturulmuş durumda ve şirket, gerekli entegrasyonları 9 ay içerisinde tamamlamış.

Şirketin yeni logosu daha basit ve daha modern olacak. Bu logo, düz ve iki boyutlu bir tasarıma sahip olacak. Üstelik şirket, logonun dijital ortamlarda daha kolay kullanılmasını sağlayacak ve bu sayede dijital medya, Volkswagen'in yeni simgesinin tanınması için bir araç olarak kullanılacak. Şirket yeni logosunu ilk kez, Wolfsburg şehrindeki merkez binasında sergileyecek. Ardından da dünya çapında yeni logoların kullanımına başlanacak. Şirket, 70 bin Volkswagen merkezinin logosunun değiştirileceğini ancak bunun biraz zaman alacağını açıkladı.

volkswagen

Etkinlikler kapsamında tanıtılacak olan Volkswagen ID.3'se şirket yetkilileri için çok büyük bir önem arz ediyor. Şirket yetkilileri, Volkswagen'in elektrik motorlu bu aracının Beetle ve Golf'ten sonra yeni bir devir başlatacağını söylüyorlar. Ancak bu araçla ilgili detaylı bilgi ne yazık ki verilmedi.

IAA Uluslararası Otomobil Fuarı'nın başlamasıyla birlikte Volkswagen, hem yeni aracı ID.3'ü hem de şirketin yeni logosu ve marka tasarımını dünyaya duyurmuş olacak. Volkswagen'in yeni stratejileriyle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için etkinliklerin başlamasını beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/world-premiere-for-new-volkswagen-at-the-iaa-5250
14
8
8
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
8
8
3
1