Webtekno Uygulamasına Gece Modu ve Veri Tasarruf Geldi!

0
0
0
0
0
Geçtiğimiz günlerde tamamen yeni arayüzü ile yayınladığımız yeni Webtekno Android Uygulaması, en çok talep edilen Gece Modu ve Veri Tasarrufu özelliklerini kazandı.

Bundan birkaç gün önce yepyeni arayüzüyle ve tamamen yeni bir şekilde sunduğumuz Webtekno Android Uygulaması ile Webtekno içerikleri ve videolarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Detaylarını yukarıdaki haberden görebileceğiniz Webtekno Android Uygulaması, daha önce bahsettiğimiz gibi Gece Modu ve Veri Tasarrufu Modu özelliklerini de kazandığı yeni güncellemesi yayınlandı.

Artık geceleri ve düşük ışıklı ortamlarda Twitter’ın Gece Modu’na oldukça benzer bir şekilde Webtekno uygulamasını da gri tonlarında olacak şekilde Gece Modu’na alabilir, istediğiniz saatlerde Gece Modu’nu ayarlayabilirsiniz. Bu ayarlama ardından Webtekno mobil uygulaması sizin belirlediğiniz saatler arasında otomatik olarak Gündüz Modu ile Gece Modu arasında geçiş yapabilirsiniz.

Ayrıca Veri Tasarrufu Modu özelliği de kazanan Webtekno uygulaması, bu sayede siz uygulamayı açıp haberde gezinirken mobil verinizi tasarruf etmek amacıyla resim ve video gibi medya dosyalarını sizin izniniz olmadan yüklemeyecek. Bu sayede sadece yazılı içeriği göreceğiniz haberlerde dilerseniz 

Son olarak da tabletlerde yatay ve dikey olarak kullanımlara uygun hale getirilen uygulama sayesinde tabletlerinizde kullanırken isterseniz dikey isterseniz de yatay modda kullanabileceksiniz.

Yeni özellikleriyle beraber çok daha kullanışlı hale gelen Webtekno Android Uygulaması’nı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0