Westworld'ün Üçüncü Sezonundan Beklenen Fragman Sonunda Geldi

20
3
1
0
0
Westworld'ün Üçüncü Sezonundan Beklenen Fragman Sonunda Geldi
İlk sezonunda Anthony Hopkins'in de yer aldığı HBO'nun bilim kurgu dizisi Westworld'ün üçüncü sezonuna dair ilk fragman yayınlandı. Fragmanda, tanıdık olduğumuz karakterler haricinde diziye katılan yeni karakterleri de görüyoruz.

HBO’nun en büyük işlerinden bir tanesi olan ve yapımcılarının tanıdığı özgürlükle hayranlarını gayet mutlu eden yapımı Westworld’ün üçüncü sezonuna dair ilk fragmanı yayınlandı. Ayrıca şu kesin ki sezonun içerisinde fragmanda bize sunulandan çok çok daha fazlası bulunuyor.

Yayınlanan fragmanda robotların, insanların içerisine karıştığı, Dolores’in kendisinin ve diğer robot arkadaşlarının bir namlunun ucunda olduğunun farkında olduğu gelecekteki bir şehri görüyoruz. Ayrıca Dolores’in, Aaron Paul tarafından canlandırılan Caleb ile bir işbirliği içerisinde olduğu da görülüyor. Dış dünyadaki yaşam haricinde Maeve’in de İkinci Dünya Savaşı temalı bir parkta olduğu gösteriliyor seyirciye.

Kanal, dizinin üçüncü sezonunun fragmanını yayınlasa da ne zaman yayınlanacağına dair 2020 dışında net bir tarih bulunmuyor. 2020 yılı hiç şüphesiz ki HBO için oldukça önemli bir tarih, özellikle HBO Max’in 2020’nin bahar aylarında çıkacağı düşünülürse. HBO Max ile bu pazara güçlü bir giriş yapmak isteyecek olan HBO’nun Westworld’ü HBO Max’te izleyicisine sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor.

Siz, HBO’nun Westworld dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Üçüncü sezon fragmanını beğendiniz mi ve yeni sezondan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/20/westworld-season-3-trailer/
20
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
1
0
0