WhatsApp'ın Yeni Android Beta Sürümünde Karanlık Mod Ortadan Kayboldu

56
10
4
3
1
WhatsApp'ın Android platformundaki beta sürümü güncellendi. Yeni güncelleme, uygulamadaki bazı sorunları giderirken görülebilir tek bir değişiklik içeriyor. Uygulamada gömülü olan karanlık moda dair ipuçları kaldırılmış durumda.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Geliştirici ekibin neredeyse her gün yayınladığı yeni beta sürümler, uygulamaya kısa bir süre sonra gelecek olan yenilikleri gözler önüne seriyor. Şimdi ise WhatsApp'ın Android beta sürümü güncellendi ve uygulamada ufak tefek değişikler yapıldı.

Yeni beta sürüm, ne yazık ki uzun zamandır beklenen karanlık mod ile ilgili herhangi bir detay paylaşmıyor. Hatta son güncellemede WhatsApp'ın karanlık modunun gözden kaybolduğunu söylemek mümkün. Ayrıca bu yeni sürüm, birden fazla cihazdan bir hesaba bağlanılması ile ilgili de herhangi bir yenilik sunmuyor. Görünen o ki geliştiriciler, şu sıralar bu özellikleri ya askıya aldılar ya da farklı bir çalışmanın içerisindeler.

WhatsApp

Android platformu için sunulan yeni beta sürüm, sadece 1 simge değişiklikleriyle geliyor. WhatsApp geliştiricilerinin son dönemlerde uygulamanın genel görünümünü değiştirmek ve daha modern bir hale getirmek istedikleri zaten biliniyor. Dolayısıyla da beta sürümdeki simge değişikliği, tüketicileri çok da heyecanlandırmıyor. Ayrıca bu sürüm, bazı sorunları da gideriyor.

Android

Yukarıdaki fotoğrafta görülebileceği üzere göndermiş olduğunuz fotoğraflar, artık bir kamera simgesine sahip değil. WhatsApp geliştiricileri, kamera simgesi yerine genel geçer bir fotoğraf simgesi kullanmaya karar vermişler. 

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-19-345-whats-new/
56
10
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
56
10
4
3
1