WhatsApp, Arşivlenmiş Sohbetlerin Bildirimlerini Susturacak

14
2
1
1
0
WhatsApp, çoğu kullanıcının talep ettiği arşivlenmiş sohbetlerin bildirimlerini kapatma özelliği üzerinde çalışıyor. Şirket, bu konudaki ilk adım olarak arşivlenmiş sohbetleri aktif sohbetler penceresinden ayırdı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığı ile Android beta uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile birlikte WhatsApp, arşivlenmiş sohbetleri ana sayfanın altından ayrı bir pencereye taşıdı. Buna göre artık arşivlenmiş sohbetlere ulaşmak için sağ üstteki seçenekler (üç nokta) ikonuna dokunmanız ve açılan menüden Arşivlenmiş Sohbetler seçeneğine dokunmanız gerekiyor.

Daha da önemlisi WhatsApp, arşivlenmiş sohbetler ile ilgili kullanıcıların uzun zamandır talep ettiği bir özelliği nihayet hayata geçirmeye hazırlanıyor. Henüz geliştirme aşamasında olan ve kısa süre içinde yayınlanması beklenen özellik ile birlikte WhatsApp’taki arşivlenmiş sohbetlerinizden yeni bir mesaj geldiğinde bildirim almayacaksınız. Elbette ki bu özelliği isteğinize göre açıp kapatabileceksiniz.

Whatsapp, son Android beta güncellemesi ile arşivlenmiş sohbetleri aktif sohbetlerden ayırmış, hatta arşivlenmiş sohbetlerin bildirimlerini kapatma özelliğini uygulama kodları içine eklemiş olsa da özellik şu an için erişime kapalı durumda. Eğer WhatsApp Android beta uygulamasını güncelleyip arşivlenmiş sohbetlerin bildirimlerini kapatma özelliğini göremediyseniz endişe etmenize gerek yok.

Kaynak : https://mspoweruser.com/whatsapp-adds-the-ability-to-ignore-archived-chats-in-the-latest-android-beta/
14
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
1
1
0