WhatsApp'ın iOS Sürümü Güncellendi: İşte Yenilikler

52
24
21
18
13
WhatsApp'ın iOS ekosistemi için geliştirilen sürümü güncellendi. Geliştirici ekip, yayınladığı yeni sürümle birlikte resmi olarak iki yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sundu. Ancak WhatsApp yenilikleri sadece bu iki yeni özelliği içermiyor.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'la ilgili çalışmalar devam ediyor. Uygulamaya sürekli olarak yeni özellikler sunan WhatsApp geliştirici ekibi şimdi de uygulamanın iOS versiyonunu güncelledi ve bu güncellemeyi küresel olarak App Store'da yayınladı. App Store'da yayınlanan güncelleme, uygulamaya çok önemli yeni özellikler getiriyor.

Eğer bir iPhone sahibiyseniz ve App Store'a girerseniz, güncel WhatsApp sürümünün "2.19.110" olduğunu görmeniz gerekiyor. Uygulamayı güncelledikten sonra ise geliştirici ekibin WhatsApp için sunduğu yeni özellikleri kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, WhatsApp'ın iOS sürümündeki yeni özelliklere bakalım.

WhatsApp

WhatsApp geliştiricilerinin App Store'daki WhatsApp sürümünü güncellemesiyle birlikte kullanıcılar, resmi olarak iki özelliğe kavuştular. Bu özelliklerden bir tanesi bildirimlerle ilgili. Öyle ki bundan sonra WhatsApp kullanıcıları, sessize aldıkları bir sohbetten bildirim almayacaklar. Geçtiğimiz dönemlerde WhatsApp'taki sessize alınmış gruplara mesaj geldiğinde uygulama simgesi bildirim alıyordu. Ancak bundan sonra böyle bir durum söz konusu olmayacak.

WhatsApp'ın yeni sürümünde resmi olarak duyurulan bir diğer özellik ise kullanıcılara gönderilen medya içerikleriyle ilgili. Aslına bakacak olursak geliştirici ekip, kısa bir süre öncesine kadar bu özellikle ilgili çalışmalarını sürdürüyordu. Anlaşılan o ki yapılan testler başarı ile tamamlanmış ve özellik, tüm kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda. Bu özellik, kullanıcılara göndereceğiniz görüntülerin daha kolay bir şekilde hizalanmasını sağlıyor.

WhatsApp

WhatsApp'ın son sürümüyle duyurulan resmi yenilikler az önce bahsetmiş olduklarımızı kapsıyor. Ancak geliştirici ekip 2.19.110 sürümüyle birlikte uygulamaya girişi de değiştiriyor. Öyle ki güncellemeden sonra uygulamaya girmek isterseniz önce bir WhatsApp logosu görüyorsunuz. Çok kısa bir bekleyişin ardından da WhatsApp'a erişebiliyorsunuz.

WhatsApp'la ilgili yeni özellikleri duyuran WABetaInfo tarafından yapılan açıklamalara göre bu sürüm, bir süredir konuşulan bir özelliği de kısıtlı bir kullanıcı kitlesine sunuyor. Öyle ki bu özellik WhatsApp'ın "Gruplar" ile ilgili bölümüne yeni bir ayar getiriyor ve kullanıcıların WhatsApp gruplarına nasıl gireceklerini kendilerinin belirlemesini sağlıyor. Böylece kullanıcılar, istemedikleri gruplara girmek durumunda kalmayacaklar.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/whatsapp-2-19-110-for-iphone-ios-download-group-privacy-muted-chats-splash-screen-2123921
52
24
21
18
13
Emoji İle Tepki Ver
52
24
21
18
13