Windows 10'un Oyun Arayüzüne Yeni Özellikler Geliyor

30
3
2
2
1
Windows 10'un Oyun Arayüzüne Yeni Özellikler Geliyor
Windows 10’un oyun oynarken size kısayollar sağlayan arayüzü Game Bar’a, FPS sayacı gibi birkaç yeni özellik eklenecek.

Windows 10’un Xbox Game Bar’ına FPS sayacı ve Xbox başarımları gibi birkaç yeni özellik ekleniyor. Ekranda artık oyundan aldığınız saniye başına kareyi ve oyunu ne kadar akıcı (ya da kötü) görüntülediğinizi öğrenebileceksiniz. Bunun dışında artık Xbox başarımlarını da bu arayüzde açıp açmadığınızı görebileceksiniz.

Bu özellikler, oyuncuların uzun zamandır beklediği özelliklerdi. Xbox Live’ın baş sorumlularından biri olan Mike Ybarra, Twitter hesabından paylaştığı gönderide bu özelliklerin şu anda Windows Game Bar’da yer aldığını açıkladı.

Ya da şöyle diyebiliriz, bu özellikler Microsoft Mağazası’ndan Game Bar’ı güncellediğiniz zaman aktifleşecek. Ancak bazı kullanıcıların geri dönüşlerine göre Game Bar güncellenmesine rağmen bu özellikler henüz belirmemiş.

Bu demek oluyor ki özellikler bölgelere parça parça dağıtılıyor ya da sadece Windows tester’larına özel olarak paylaşıldı. Maalesef Microsoft’tan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Eğer henüz bu özellikler belirmediyse, yakın zamanda geleceğini de söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/windows-10-game-bar-gets-cool-new-features-including-frame-rate-counter
30
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
3
2
2
1