Works With Nest'i Kapatacağını Duyuran Google, Kullanıcıları Mağdur Etmeyecek

11
1
1
1
0
Google'ın sahip olduğu akıllı ev teknolojileri üreticisi Nest'in Work With Nest konsepti, Google'ın kararıyla durdurulacak. Bu haberin ardından çokça tepki çeken Google, Works With Nest kullanan kişilerin mağdur olmayacağını duyurdu.

5 yıl kadar önce Nest'i satın alarak akıllı ev teknolojileri konusunda ileri adım atan Google, Nest'i satın almasının ardından birçok yeni teknolojiyi hayatımıza soktu. Günlük yaşantıyı kolaylaştırmayı hedefleyen Nest ürünleri, Work With Nest adlı bir konsept sayesinde bu teknolojiyle uyumlu olan tüm cihazlarla organize olarak çalışabiliyordu.

Bu kadar işlevsel ve popüler bir konsepti sona erdirmeye karar vererek tepki yağmurun tutulan Google'ın bunu yapma sebebi ise yeni bir konsepti duyuracak olması. Google Nest adıyla sunulacak olan yeni konsept, sanılanın aksine Works With Nest kullanıcılarını mağdur etmeyecek. Google, Work With Nest kullanıcılarının herhangi bir veri kaybı yaşamadan Google Nest'e geçiş yapabileceklerini duyurdu.

31 Ağustos 2019'da Works With Nest'i kalıcı olarak sonlandıracak olan Google, yeni konseptiyle birlikte Google Asistan'ı da entegre edecek. Gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/05/16/google-update-on-works-with-nest-shutdown/
11
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
1
0