World of Warcraft: Classic Hakkında Şu Ana Kadar Tüm Bildiklerimiz

18
4
1
0
0
Klasik World of Warcraft macerasına tekrar atılmanızı sağlayacak olan World of Warcraft: Classic hakkında çıkan tüm detayları bir araya getirdik. Gelin World of Warcraft: Classic'e geniş kapsamlı bakış atalım.

World of Warcraft, 15 yıl boyunca büyük değişimler geçirdi ve oyuncu kitlesi de aynı ölçüde değişim gösterdi. Oyuncular, şu günlerde WoW dünyasının bir felaket ile çekirdeğine kadar parçalanmasını ya da Azeroth savaşındaki taraflardan birine katılıp savaşmayı deneyimlediler ancak birçok oyuncuya göre temel oyunun zevki bir başka.

Blizzard ise oyuncuları zamanda geri götürerek World of Warcraft: Classic’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. WoW: Classic, orijinal oyunun üzerinde sadece oynanışa dair birkaç küçük değişiklik yapılmış bir sürüm olacak.

İşte karşınızda WoW Classic hakkında bilmeniz gereken her şey:

Çıkış ve sunucu açılma tarihi:

wow classic

WoW Classic, dünya genelinde 27 Ağustos’ta oynanabilir olacak. Bazı ülkelerin saat dilimlerine göre bu tarih 26 Ağustos’a gerilese de bu durum bizim ülkemizi etkilemiyor ancak Blizzard’ın beklentisi, sunuculara katılmada yüksek talep olacağı. Bu nedenle de yavaş bağlanma sorunları olabilir dolayısıyla karakterinizi daha düşük kitleli bir sunucuda oluşturup, sunucuya taşıyıp beklemeniz mantıklı olacaktır.

Neler farklı?

WoW Classic, orijinal yamasız World of Warcraft dünyasını (1.12 güncellemesi) oyunculara sunan bir nostalji oyunu olacak. Oyun, 2006’da gelen "Burning Crusade" ek paketinden hemen önceki hâlinde olacak.

Oyun tamamen dokunulmamış bir biçimde de gelmeyecek. Blizzard, her ne kadar bu oyunun orijinali tamamen yansıtmasını istese de kontroller gibi önemli detayları daha kullanışlı hâle getirmiş.

Üyelikler nasıl işliyor; oyun nasıl indirilir?

Hâlihazırda World of Warcraft’a üye iseniz aynı zamanda WoW Classic’e de üye olmuş oluyorsunuz. Sadece bir üyelik sizi iki oyuna birden abone yapıyor. WoW Classic, normal World of Warcraft haricinde kendi başlatıcısına sahip. WoW aboneliğiniz varsa oyunun kendi sayfasından kolayca indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/wow-classic-release-date-server-launch-time-how-su/1100-6469373/
18
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
4
1
0
0