X-Men Serisinin Son Bulacağı Dark Phoenix’in Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı

13
6
5
2
0
X-Men Serisinin Son Bulacağı Dark Phoenix’in Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı
Efsane X-Men serisinin son filmi olacak Dark Phoenix'in beklentiyi oldukça artıran bir fragmanı yayınlandı.

Aynı Avengers: Endgame’in Avengers serisinin son filmi olması gibi, Dark Phoenix de X-Men serisinin son filmi olacak. Dark Phoenix için yeni yayınlanan bir fragman, bugüne kadar çıkmış tüm X-Men filmlerinden efsane sahneleri içeriyor. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

X-Men ekibi, Dark Phoenix’te kendi türlerinin en güçlülerinden biri olan Jean Grey ile karşı karşıya kalıyor. Uzay boşluğundaki bir kurtarma operasyonu sırasında Jean, gizemli kozmik bir güç tarafından neredeyse öldürülüyordu. Ancak eve döndüğü zaman bu kozmik güç onun yalnızca güçlerini artırmamış, aynı zamanda kontrol edilemez hale getirmişti. Şimdi ise X-Men ekibi, Grey’in ruhunu kurtarmak için bir araya gelmeli ve onun güçlerini gezegeni yönetmek için kullanmak isteyen uzaylılarla savaşmalı.

Dark Phoenix, Simon Kinberg tarafından yazıldı ve yönetildi ve başrollerinde James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters ve Jessica Chastain yer alıyor. Film, 7 Haziran’da vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/05/13/x-men-dark-phoenix-trailer-x-men-movies-finale/
13
6
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
5
2
0