Xbox Game Pass, 100’ün Üstünde Oyunla PC Platformu İçin Duyuruldu

62
7
5
2
1
Microsoft’un Xbox Game Pass hizmeti PC platformuna da geliyor.

Microsoft’un bu seneki E3 etkinliği yalnızca konsollarla sınırlı olmayacak gibi görünüyor. Şirketin Xbox Game Pass isimli sistemini PC platformuna da taşıması sonucu konferansta bilgisayarlardan da bahsedilecek.

Xbox’tan Phil Spencer, bugün verdiği bir demeçte “PC oyuncularının ve PC oyun geliştiricilerinin ihtiyaçları doğrultusunda bir hizmet tasarladık. Xbox Game Pass, konsoldaki deneyimi PC topluluğuyla birlikte devam ettirecek” ifadelerini kullandı.

Temelde Xbox Game Pass ile tamamen aynı olan hizmet, içerisinde Sega, Paradox, Bethesda, Deep Silver, Devolver ve daha birçok geliştiricinin çıkarttığı 100’ü aşkın oyunla birlikte gelecek. Siz de aylık belirli bir ücret karşılığında istediğiniz oyunları oynayabileceksiniz. Her ay yeni oyunların ekleneceğini ve Microsoft’un tüm oyunlarının burada olacağını da belirtelim.

Game Pass aboneleri oyunları satın alırken %20, ek paketleri (DLC) satın alırken de %10 gibi bir indirimle satın alabilecek. Tabii ki uyarıda bulunmakta da fayda var: İndirimler yalnızca Microsoft Mağazası üzerinden olacak. Bu birçok kişi için beklenen bir şey olsa da Microsoft Mağazası, PC platformunda oyun alırken kullandığımız en son platformlardan biri. Bu sebeple bu indirimin kullanıcıları biraz düşündüreceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/xbox-game-pass-announced/
62
7
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
62
7
5
2
1