Xbox Live Gold'da Ağustos Ayında Ücretsiz Olacak Oyunlar Belli Oldu

10
6
4
2
2
Microsoft, Xbox Live Gold üyeleri için Ağustos 2019 oyunlarını bugün açıkladı. Listede oldukça dikkat çekici oyunlar bulunuyor. Gelin Ağustos ayının ücretsiz oyunlarına daha yakından bakalım.

Xbox Live Gold üyeleri, her ay olduğu gibi bu ay da 4 adet oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler. Microsoft, ücretsiz oyunların 2’sini Xbox One ve diğer 2’sini de Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarına aynı anda sunacak. Bu oyunlar "Xbox One Geriye Uyumluluk" programının da bir parçası olacak. Bu detayları da aktardıktan sonra vakit kaybetmeden Ağustos ayı boyunca ücretsiz olan oyunlara geçelim.

1. Gears Of War 4 (Xbox One: 1 Ağustos / 31 Ağustos)

Gears Of War 4

“Tarihin en çok beğenilen video oyunu serilerinden birinde yeni bir efsane başlıyor. Köylerine yapılan saldırıdan kıl payı kurtulan JD Fenix ve arkadaşları Kait ve Del, artık sevdiklerini kurtarmalı ve bu korkunç, yeni düşmanın kaynağını keşfetmeliler" açıklamasıyla yayınlanan oyunu 1 Ağustos tarihinden itibaren edinebilirsiniz.

2. Forza Motorsport 6 (Xbox One: 16 Ağustos / 15 Eylül)

Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6, en güzel ve kapsamlı yarış oyunlarından biri. Tamamı çalışan kokpitler ve tam hasarla çalışan 450'den fazla Forzavista ™ otomobilini toplayın, özelleştirin ve yarışın. Dünyaca ünlü 26 bölgede, 24 efsanevi destansı yarışta boy gösterebilirsiniz. 

3. Torchlight (Xbox 360 ve Xbox One: 1 Ağustos / 15 Ağustos)

Torclight

Torchlight, rastgele zindanlarda maceraya atılacağınız, güçlü eşyalar toplayacağınız, canavar ordularını öldüreceğiniz, yeni ve yıkıcı beceriler öğreneceğiniz bir aksiyon oyunu. Torchlight'ı da ücretsiz olmasından faydalanarak indirebilirsiniz.

4. Castlevania: Lords Of Shadow (Xbox 360 ve Xbox One: 16 Ağustos / 31 Ağustos)

Castlevania

Castlevania: Shadow Lords of Shadow, MercurySteam ve Kojima Productions tarafından geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanan, 5 Ekim 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen bir aksiyon macera video oyunu. PC versiyonu 27 Ağustos 2013'te yayımlanan oyunu bu ay ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Ayrıca Gears of War 4, hem Xbox One hem de Windows 10'da kullanılabilen bir Xbox Play Anywhere oyunu olduğundan Xbox Live Gold üyesi olan ve Xbox Game Pass Ultimate'e abone olan tüm PC oyuncuları da oyunu oynayabilir.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/august-games-with-gold-include-gears-of-war-4-forza-motorsport-6-and-more
10
6
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
10
6
4
2
2