Xiaomi'nin PC Ayarında Grafik Özelleştirmeleri Sunacağı Yeni Modundan Ekran Görüntüleri

65
12
3
3
0
Xiaomi'nin mobil oyunlarda PC seviyesinde grafik özelleştirmeleri sağlayacak yeni Game Turbo yazılımının ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Akıllı telefonlar her geçen gün biraz daha güçleniyor ve telefonların bu denli güçlenmesi, PC oyunlarıyla yarışacak düzeyde mobil oyunların da önünü açıyor. Günümüzde yüz milyonlarca mobil oyunsever tarafından oynanan Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile gibi oyunlar bunun en açık göstergesi.

Donanım, bir akıllı telefonun performansını belirleyen en önemli etmenlerden biri olsa da yazılımın da fazlasıyla önemli olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu nedenle akıllı telefon üreticileri, daha iyi bir oyuncu deneyimi sunabilmek için güçlü donanımın yanı sıra özel optimizasyonlar sunan oyun modları da yayınlıyorlar.

game turbo

Xiaomi, akıllı telefonlarında daha iyi bir oyun performansı sunabilmek için Game Turbo adlı yazılımına güveniyor ancak isabetli sızıntılarıyla bilinen Ice Universe’e göre Çinli akıllı telefon üretici, üst segment yeni telefonu Mi 10 Pro+ için Qualcomm’la yeni bir iş birliği gerçekleştirdi ve çok daha gelişmiş bir Game Turbo yazılımı ortaya çıkardı.

game turbo

PC oyunlarında performansı artırmak için kenar yumuşatma, doku kalitesi gibi grafik ayarlarını manuel olarak ayarlayabiliyoruz. Ice Universe tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre Xiaomi’nin Qualcomm ile birlikte geliştirdiği yeni Game Turbo yazılımında da grafikleri performans ya da kalite odaklı olarak değiştirebileceğimiz, kenar yumuşatma ve doku kalitesi gibi ayarları değiştirebileceğimiz özel seçenekler bulunacak.

game turbo

Bir geliştirici olan Kacskrz adlı XDA Developer üyesi, MIUI 12’nin beta sürümünün kodlarını incelediğinde Ice Universe tarafından paylaşılan ekran görüntülerini destekleyen herhangi bir bulguya rastlamadığını belirtti. Bu nedenle söz konusu ekran görüntülerine şimdilik şüpheyle yaklaşmakta fayda var diyebiliriz.

65
12
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
65
12
3
3
0