Xiaomi'nin Sesli Asistanlı Yeni Televizyonu 'Mi TV 4A' Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

25
8
4
2
2
Çinli teknoloji devi Xiaomi, 70 inç boyutundaki 4K çözünürlük destekli yeni televizyon modeli "Mi TV 4A"yı tanıttı. "XiaoAI Assistant" isimli Xiaomi'nin sesli asistanıyla kullanıcılara sunulan televizyon, yarın itibarıyla Çin piyasasına sürülecek.

Son yıllarda yıldızı iyiden iyiye parlayan bir Çinli teknoloji üreticisi olan Xiaomi, Çin'de düzenlediği bir etkinlikle yeni televizyon modeli "Mi TV 4A"yı tanıttı. Neredeyse çerçevesiz yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mi TV 4A, LCD ekrana sahip. Bu LCD ekran tüketicilere, 4K çözünürlük sunuyor.

60 Hz yenileme oranına sahip olan Mi TV 4A, Xiaomi'nin kendi işletim sistemi olan Android tabanlı PatchWall'la çalışıyor. 2 GB RAM kapasitesi sunan televizyon, 16 GB depolama alanıyla da bir televizyondan beklenilen her şeyi fazlasıyla veriyor.

Xiaomi Mi TV 4A

70 inç boyutundaki ekranıyla tüketicilerin beğenisine sunulan Mi TV 4A, 64 bit Amlogic işlemciyle birlikte geliyor. Ancak bu televizyonun en etkileyici özelliği, "XiaoAI Assistant" desteğinin olması. Bu özelliği sayesinde sesli kontrol imkanı sunan Mi TV 4A, tüketicilere uzaktan kumandanın şart olmadığı bir televizyon deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Ayrıca bu televizyon, tüketicilere daha iyi ses kalitesi sunmak için Dolby Audio ve DTS-HD teknolojilerini de destekliyor.

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Mi TV 4A'nın fiyatı da belli olmuş durumda. Yapılan açıklamalara göre Xiaomi, bu televizyonu için müşterilerinden 3.999 yuan (yaklaşık 3.200 TL + vergiler) istiyor. Ürün, yarın itibarıyla Çin piyasasındaki yerini alacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/mi-tv-4a-70-inch-launch-price-specification-4k-tv/
25
8
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
25
8
4
2
2