Xiaomi, Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition'ı Çin'de 1440 Dolardan Satışa Sundu

30
4
2
1
1
Çıkardığı çeşitli ürünlerle tüm dünyada adından söz ettiren Xiaomi, yeni Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition aracını Çin’de 9,999 Yuan’a satışa sundu. 1.440 dolara denk gelen bu ücrete sahip GoKart aracının 16 Ağustos’ta satışa başlayacağı açıklandı.

Xiaomi GoKart tutkunları için Lamborghini ile ortaklaşa geliştirdiği yeni aracını tanıttı. Şirket yeni ürününü tanıtmış olsa da uluslararası müşteriler için şu anda sınırlı nakliye planları yapacak. Geçen yıl Çin’de piyasaya sürülen Ninebot GoKart Pro’yu anımsatan yeni model; sarı rengi, Lamborghini logosu ve tasarımsal benzerlikleriyle son derece şık duruyor.

Lamborghini’nin ikonik renklerinden olan sarı rengi dışında, bu modele özel bir spor direksiyon simidi ve arkada spoyler yer alıyor. Sertleştirilmiş çelik malzemeyle yapılan Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition, farklı yol koşullarına dayanmak için maksimum 100 kg ağırlığı öneriyor.

Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition’ın özellikleri

Xiaomi’ye ait Ninebot Segway ve Lamborghini’nin ortak üretimi olan bu GoKart, 432 Watt saat bataryadan güç alan bir elektrik motoruna sahip. Kaliteli drift deneyimi yaşatmak için özel lastiklerle gelen GoKart’ın yarış arabalarından duyduğumuz yapay bir motor sesine sahip olacağı biliniyor. 

Rahat ve güvenli sürüş için ön tarafa yerleştirilen yumuşak çarpışma önleyici yan eteklere sahip GoKart, bu sayede tampon kırılmaları gibi sorunları da önlüyor. Şu an için Çin’de 9.999 Yuan (1.440 Dolar) fiyatla ön siparişe açılan GoKart’ın normal satışlarının 16 Ağustos’ta başlayacağı açıklandı. Aracın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağıyla ilgili bir açıklama ise yapılmadı.

Kaynak : https://www.xiaomitoday.com/xiaomi-ninebot-gokart-pro/
30
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
30
4
2
1
1