Xiaomi, Redmi Note 9 Pro Serisi İçin Uygun Fiyatlı Ekran Koruyucusunu Duyurdu

34
4
3
2
2
Xiaomi, Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max için ekran koruyucu geliştirdiğini açıkladı. Geleneksel ürünlere göre 5 kat daha dayanıklı olduğu ifade edilen ekran koruyucu, kullanıcıların vazgeçilmezlerinden olacak gibi görünüyor.

Akıllı telefonlar, artık fazlasıyla pahalı ve değerli ürünler haline geldi. Ancak teknoloji üreticileri, özelliklerini ciddi anlamda yükselttikleri akıllı telefonlarını dayanıklılık açısındansa pek iyileştiremediler. Hal böyle olunca da tüketiciler, akıllı telefonlarını koruyabilmek için hem kılıf hem de ekran koruyucu kullanıyorlar. Ekran koruyucu, genellikle üçüncü taraf üreticiler tarafından piyasaya sürülüyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon sektörünün köklü isimlerinden bir tanesi haline gelmeyi başardı. Özellikle de üstün donanım özelliklerine sahip olan akıllı telefonlarını uygun fiyatlarla piyasaya sürmesi sayesinde tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran şirket, şimdiyse bir süre önce piyasaya sürülen Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max için ekran koruyucu tasarladığını açıkladı. Üstelik kullanıcılar, bu ürünlere fazlasıyla uygun bir fiyattan sahip olacaklar.

Xiaomi

Xiaomi tarafından yapılan açıklamalarda, "Mi Protective Glass" olarak isimlendirilen ekran koruyucunun Corning ile birlikte geliştirildiği ifade ediliyor. Üstelik şirkete göre geliştirilen ekran koruyucu, geleneksel ürünlerden 5 kat daha fazla koruyuculuk sağlıyor. Xiaomi, yeni ekran koruyucusunda oleofobik bir kaplama tercih etmiş durumda.

Xiaomi'nin Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max için tasarladığı ekran koruyucu, sadece 0.4 mm kalınlığında. Tam netlik ve renk sunduğu ifade edilen ekran koruyucu, 9H sertlik seviyesine sahip. Xiaomi, ekran koruyucunun kabarcık oluşturmaması için silikon yapıştırıcı kullandığını ifade ediyor. Ayrıca bu ekran koruyucu, 2.5D kenarları ile kullanıcılara pürüzsüz bir deneyim sunuyor.

Xiaomi

Xiaomi tarafından yapılan açıklamalara göre Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max için tasarlanan Mi Protective Glass, çevrimiçi platformlar üzerinden satın alınabiliyor. Şirket, yeni ekran koruyucu sadece 5 dolar (yaklaşık 35 TL + vergiler) karşılığında satın alınabileceğini ifade ediyor. Ürünün Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/318684/mi-protective-glass-redmi-note-9-pro-pro-max-price.html
34
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
34
4
3
2
2