32
5
4
4
4

Son dönemde çıkardıkları telefonlarla müşterilerini fazlasıyla memnun eden Xiaomi’nin akıllı telefon sektöründe devrim yaratacak %100 ekranlı akıllı telefonu Mi Mix 3 elimize geçti. 6.39 inçlik devasa bir ekranla gelen telefonu incelediğimiz videoda, bizleri fazlasıyla memnun eden birden fazla nokta vardı.

Aslında %93’lük ekran - kasa oranına sahip olan cihazın en büyük özelliği ön kısmında yer almayan kamera için bir kızak düzeneğinin olması. Telefonun ekranından aşağı kaydırdığınız zaman arkasında kameralar, flaş ve sensörler için ayrıca bir alan bizleri karşılıyor. Tasarımsal olarak çok işlevsel olan cihazın, 2’si önde 2’si arkada olacak şekilde 4 kameraya sahip olduğunu da hatırlatalım.

Kızak düzeneğinde neoduym mıknatısı kullanan Xiaomi, bu mıknatısın 300.000 sefere kadar dayanıklı bir şekilde çalıştığını test etmiş. 19.5’e 9’luk AMOLED bir ekranla bizleri karşılayan cihaz, beklentileri tasarımsal yapısının yanında donanımsal özellikleriyle de karşılıyor. Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setini kullanan cihaz, 6, 8 ve 10GB RAM seçenekleri ile satışa sunuldu. Ülkemizde 4000 TL bandında satışa sunulması beklenen bu tasarım harikası cihazı merak ediyorsanız, sizleri hazırladığımız yeni videomuza davet ediyorum.

32
5
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
32
5
4
4
4