Xiaomi'nin Yepyeni Bir Katlanabilir Telefon Üzerinde Çalıştığı İddia Edildi

3
3
2
1
0
Xiaomi’nin “N7” model numaralı daha önce hiç görmediğimiz bir telefon üzerinde çalıştığı iddia edildi. Hakkında hiçbir detay bulunmayan cihazın, Samsung Galaxy Z Flip’e benzer bir şekilde dikey olarak katlanabilir bir telefon olabileceği konuşuluyor.

Akıllı telefon deyince akla gelen ilk şirketlerden olan Xiaomi, her yıl birçok farklı telefonuyla karşımıza çıkıyor. Şimdi ortaya çıkan bilgiler ise Çinli teknoloji devinin sektörde iddialı olabilecek yepyeni bir model üzerinde çalışıyor olabileceğini gösteriyor.

Sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station tarafından Weibo üzerinden paylaşılan bilgilerde, Xiaomi’nin yeni bir cihaz çıkarmayı planladığı görüldü. Sızıntı, telefonun daha önce piyasaya sürülen Xiaomi ürünleriyle alakası olmadığını ortaya koydu.

Henüz hakkında hiç bilgi bulunmayan cihaz, “Xiaomi Mix Flip” isimli bir katlanabilir telefon olabilir

Paylaşılan bilgilere göre telefonun model numarası “N7”. Bu numara pek bir anlam ifade etmese de iddialar, cihazın birkaç yıldır söylentileri dolaşan “Xiaomi Mix Flip” olabileceğini söylüyor. İsminden de anlaşılabileceği üzere cihaz bir katlanabilir telefon olabilir. Bu konuda onu Samsung Galaxy Z Flip veya Motorola Razr’a benzetebiliriz.

Xiaomi’nin halihazırda Mix Fold olarak adlandırılan iddialı bir katlanabilir telefonunun olduğunu biliyoruz. Ancak N7 hakkındaki söylenti doğru çıkarsa yeni cihaz, dikey olarak katlanabilen “flip” segmentinde yer alacak.

Tabii ki bunların hepsinin bir iddia olduğunu, gerçek olup olmadığına dair resmi bir bilginin bulunmadığını tekrar vurgulayalım. Xiaomi’nin hakkında hiçbir şey bilmediğimiz “N7” model numaralı telefonu hakkında bilgi almak için beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2023/06/01/xiaomi-mix-flip-a-mysterious-smartphone-pops-up/
3
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
2
1
0