Yahoo, Android ve iOS İçin Yeni Bir E-Posta Uygulaması Çıkarttı

10
8
3
2
1
Bir zamanların popüler sitelerinden biri olan Yahoo, eski popülerliğini geri kazanmak için yeni yollar denemeye çalışıyor.

Yahoo bir süredir geri dönmek için bir takım arayışlar içerisindeydi. Yıllar öncesinde elde ettikleri popülariteye tekrar ulaşmak isteyen şirket, bunun için farklı yollar deniyordu. Farklı yollar deneyen Yahoo, şimdi de karşımıza yeni bir e-posta uygulamasıyla çıkıyor. Her ne kadar Yahoo e-posta adresini kullanan kişilerin sayısı belirsiz olsa da Yahoo, e-posta konusunda da şansını deneyip nelerin olacağını görmek istiyor.

Uygulama, bugün itibarıyla Android ve iOS cihazlardan indirilebilecek. Bir önceki uygulamasıyla arasında ciddi değişiklikler var. 

Yahoo Mail'e gelen değişiklikler:

Yahoo Mail

İlk olarak uygulama, kullanıcıların anlık bildirimlerindeki öne çıkarmak istedikleri e-posta türlerinin hem bildirimlerini hem de temalarını değiştirmelerine ve özelliştirmelerine izin veriyor. Bunlara ek olarak Yeni Yahoo Mail uygulaması, kişilerin seyahat belgelerine, biletlerine, fotoğraflarına ve gerekli dosyalar dahil tüm ek dosyalara erişebilmelerini sağlayan yeni bir görünümle birlikte geliyor. Abonelikler için ise kullanıcıların alışveriş e-postalarına göz atmalarını ve doğrudan uygulama içerisindeki tarayıcı sayesinde arama yapmasına olanak sağlıyor. Ayrıca istenirse uygulama içerisinde tek bir dokunuşla abonelik iptal etme imkanı da mevcut.

Ek olarak uygulama, farklı sekmelerden de görebileceğiniz 3 farklı görünüme sahip. Bunlar; Deals View, Location View (Yalnızca iOS için geçerli) ve Grocery View olmak üzere 3'e ayrılıyor. Ve son olarak uygulama yaklaşan önemli etkinlikleri ön plana çıkartacak. Paket takibi, seyahat bilgileri ve sona ermek üzere olan fırsatlar (Yalnızca iOS) gibi konuları ön plana çıkararak bunları kaçırmamanıza yardımcı oluyor.

Eğer Yahoo'yu hâlâ seviyor ve kullanıyorsanız kendi uygulama marketlerinizden uygulamayı bugün itibarıyla indirebilirsiniz.

Kaynak : phonearena.com/news/Yahoo-Mail-app-released-Android-iPhone_id119160
10
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
8
3
2
1