Yeni Sızıntılar, OnePlus 7'nin Üç Arka Kameralı Olacağını Doğruluyor

10
1
1
0
0
OnePlus 7 ve Pro 7 modelleri için sızdırılan görseller ve bilgiler, cihazın daha önce ortaya çıkan özelliklerini doğruluyor. OnePlus 7 Pro'nun kızaklı ön kamerası ve standart modelinin ikili arka kamerası, sızdırılan bilgiler arasında.

OnePlus 7 Pro'nın ortaya çıkan sızıntılara göre kızaklı ön kamesı ve üç tane arka kamerası olacağı biliniyordu. Bu zamana kadar yaptığı haberlerle büyük güven toplayan Winfuture web sitesinden gelen yeni sızıntılar, bunu doğruluyor. Ayrıca OnePlus 7 standart modelinin 2 arka kameraya sahip olacağı da çıkan haberler arasında.

Roland Quandt tarafından sağlanan bilgiler, Oneplus7 ve Pro modelinin sırasıyla merkezi olarak konumlandırılmış çift ve üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını doğruluyor. Standart modelinin kumtaşı, naylon ve silikon kırmızı, Pro modelininse karbon gri, karbon siyah ve kumtaşı renk seçeneklerine sahip olacağı belirtiliyor.

Bir süredir dile getirilen söylentilere göre OnePlus 7 Pro modelinin açılıp kapanabilen ön kamerası ile şirketin ilk çentiksiz telefonu olacağı iddia ediliyordu. Ayrıca QHD+ çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı belirtilen telefonun 90Hz yenileme hızına ve HDR 10+ desteğine sahip olacağı söylenen ekranı DisplayMate'den erken bir açıklamayla A+ puan almıştı.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/11/oneplus-7-series-official-case-leaks-re-confirms-triple-camera-setups/
10
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
0
0