Yeniden Tasarlanan İkonik Lamborghini Modelinin Etkileyici Görüntüsü

30
7
2
1
0
Lamborghini Miura, Lamborghini’nin ikonlaşmış araçlarından biri. Miura, yollara çıkmasından yaklaşık 50 yıl sonra yeniden tasarlandı. Pedro Ruperto isimli sanatçı tarafından yeniden tasarlanan Miura, göz doldurdu.

Lamborghini Miura’nın üretimi duralı çok uzun zaman olmasına rağmen hala geliştirilmiş en iyi araçlardan biri olarak görülüyor. Pedro Ruperto isimli sanatçı, Miura’nın bugün üretilse nasıl olacağını hayal ederek aracı yeniden tasarladı. Pedro Ruperto, Miura’nın klasik tasarımını tamamen değiştirdi ve araca modern bir hava kattı. 

Pedro Ruperto tarafından modern hale getirilen Miura’nın dairesel farlarının yerine daha köşeli bir far tasarımı ve ince LED lambalar geldi. Aracın ön kısmı Lamborghini’nin yeni araçları Aventador ve Huracan’nın tasarım çizgisine yaklaştırıldı.

Aracın yanlarda bulunan aynalar, tasarımcı tarafından kaldırıldı. Kaldırılan dikiz aynaları yerine kameralar yerleştirildi. Aracın alt kısımlarına orijinal versiyonunda olmayan uzantılar eklendi. 

miura yeniden

Miura’nın ikonik görüntüsünün önemli noktalarından olan yani camların arkasına yerleştirilmiş olan hava delikleri, yeni tasarıma da olduğu gibi aktarıldı.

Pedro Ruperto, tarafından hayal edilen ve tasarlanan kurgusal Muira’nın kabin içi için herhangi bir tasarım yapılmadı. Kurgusal bir model olduğu için aracın motoru içinde herhangi bir tasarım yapılmadı. 

Lamborghini’nin bu ikonik aracı yeniden üretme şansı hala var. Şirketin CEO’su Stefano Domenicali, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Miura’yı yeniden yorumlayacaklarını açıklamıştı. Kim bilir önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Miura efsanesini yeniden yollarda görebiliriz.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/lamborghini-miura-redesigned-for-the-21st-century
30
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
7
2
1
0