Yıllardır Skate 4'ü İsteyen Oyuncular, EA’in Instagram Sayfasını Bastı

13
5
1
0
0
Skate oyununun hayranları, Skate 4 isteklerini dikkate almasını istedikleri EA’in Instagram sayfasını adeta bastı ve gönderileri yorum yağmuruna tuttu.

Yılın en çok beklenen oyun etkinliklerinden olan E3 fuarı yakın zamanda gerçekleştirilecek. Pek çok oyun firması, bu fuar için hazırlıklarını devam ettiriyor. Oyuncular da bu fuara hazırlanıyor ve hangi oyunların açıklanacağını merak ediyorlar.

Skate hayranları da fuar için heyecanlı ve Electronic Arts’ın fuarda Skate 4 hakkında açıklamalar yapmasını bekliyorlar. Bu beklentilerinin boşa çıkmasını istemeyen hayranlar, ipleri kendi ellerine alıp EA’e baskı kurmaya karar verdi. Bu amaçla da firmanın Instagram sayfasını Skate 4 yorumları ile doldurdular.

Serinin takipçileri, E3 zamanı firmanın Skate 4 talepleriyle karşılaşmasının adeta bir gelenek haline gelmiş olduğunu biliyorlar. İnsanlar bu yılki etkinlik için sene boyunca kendi aralarında örgütlendiler ve gelenek bu yıl da bozulmadı. Sayfanın son olarak mayıs ayında yaptığı E3 paylaşımı, neredeyse tamamen Skate 4 yorumlarından oluşan bir yorum seli altında kaldı.

()

Peki EA bu talebe cevap verecek mi? Muhtemelen hayır. Yıllardır Skate 4 için söylentiler çıkıyor ve yıllardır birileri oyunun geliştirme sürecinde olduğunu iddia ediyor ancak bu söylentiler şimdiye kadar bir meyve vermedi. Serinin son oyunu olan Skate 3’ü 2010 yılında görmüştük. Oyunu geliştiren EA stüdyosu olan EA Black Box ise 2013 yılında kapatılmıştı. Yine de EA’in elinde pek çok stüdyo var ve bu oyunu başka bir stüdyoya verebilir.

Sizce bu yıl bir Skate 4 oyunu çıkacak mı? Yoksa artık hayranlar bile seriden beklentisini kesti ancak adettendir diye mi yorum yapıyorlar?

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/15/skate-4-ea-instagram-ps4-xbox-e3-2019/
13
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
0
0