YouTube'un Mobil Uygulamasına Netflix Benzeri 'Açılış Animasyonu' Geliyor

65
24
6
6
1
YouTube'un Mobil Uygulamasına Netflix Benzeri 'Açılış Animasyonu' Geliyor
YouTube, akıllı telefonlar için yeni bir açılış animasyonu oluşturdu. Birkaç ay önce TV uygulaması için oluşturulan animasyon ve ses, artık akıllı telefonlarda da görülecek.

Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu YouTube, bundan birkaç ay önce akıllı televizyonlardaki uygulamasına yeni bir açılış sesi ve animasyon ekledi. Kullanıcılar bir süredir, bu açılış sesi eşliğinde YouTube uygulamasını açıyorlar. Gelen son haberler, bu yeni özelliğin kapsamının genişletileceğini ortaya koydu.

Google, YouTube'un yeni açılış ekranını mobil cihazlara getirmeye başladı. Artık akıllı telefon kullanıcıları da akıllı televizyonlardaki animasyonu görmeye başlayacaklar. Google, "ilgi çekici ve kolayca tanınabilir" olarak nitelendirdiği yeni açılış ekranını bir standart haline getirmiş olacak.

YouTube'un yeni açılış ekranı şöyle görünecek

YouTube'un yeni açılış ekranı, daha şimdiden pek çok Android telefonda görünmeye başladı. Ancak iOS telefonlar için aynı durum söz konusu değil. Google'ın bu yeni özelliği iPhone'lara ulaştırıp ulaştırmayacağı şimdilik belirsiz. Bu arada; yeni açılış ekranının henüz dağıtım aşamasında olduğunu belirtelim. Bu nedenle açılış animasyonu henüz tüm mobil cihazlara ulaşmış değil.

Bu arada; YouTube'un akıllı televizyon uygulamasındaki açılış ekranının doğru düzgün çalışmadığını da belirtelim. Animasyon daima gösteriliyor ancak animasyon ile gelmesi gereken ses bazen duyuluyor bazen duyulmuyor. Google'ın bu konuyla ilgili bir ayar yapıp yapmadığı belli değil.

YouTube'un açılış animasyonu ile sesini aşağıdan görebilirsiniz:

Kaynak : https://9to5google.com/2023/04/24/youtube-loading-screen-mobile/
65
24
6
6
1
Emoji İle Tepki Ver
65
24
6
6
1