YouTube Kanalınızı İyileştirmenizi Sağlayan Kullanışlı Servis: ScorCheck

16
15
5
4
0
YouTube, yayıncılık politikalarının sürekli değişime uğradığı bir mecra. Değişen algoritmalar nedeniyle yayıncılar sık sık sorunlarla başa çıkmak zorunda kalıyorlar. Bu da kanallarındaki bazı eksikleri görmelerine engel oluyor. Kanal analizi ve strateji belirleme konusunda yardımcı olacak ScorCheck uygulamasına değiniyoruz.

YouTube’da geniş kitlelere ulaşmak için sabit bir formül yok. Hele hele derdiniz kaliteli içerikler üretmek ve insanlara birşeyler anlatmaksa işiniz çok zorlaşıyor. YouTube algoritmaları, ilgi göreni daha çok ön plana çıkartan bir sisteme sahipken, temel olarak nasıl işlediği hiçbir zaman açıklanmıyor. 

Yayıncılar, kanallarını yönetirlerken sürekli olarak analiz yapıp stratejilerini değiştirmek zorundalar. Her strateji değişimi de arkalarında gözden kaçan bazı önemli sorunları bırakıyor. Bu sorunlar biriktiğinde kanalların başarı ortalaması geriliyor. 

BuzzMyVideos ekibinin yeni hizmeti ScorCheck, YouTube kanalınızın iyileştirilmesi için oldukça ideal bir yardımcı:

ScorCheck aracı, videolarınızın YouTube algoritmasına uygun olup olmadığını analiz edip, size bir rapor sunuyor ve bu rapora göre aksiyon almanızı sağlıyor.

  • Analiz sonuçlarında cevap bulacağınız bazı sorular şöyle:
  • Kanalınızın hangi bölümlerinde sorunlar var? 
  • Kanalın hangi videolarında düzenlemeler yapmanız gerekiyor?
  • Kanalınız için en iyi video paylaşma saatleri neler?
  • Hangi videolarda ekran sonu öneri kartları mevcut değil?

ScorCheck, kanalınızın aktiflik durumuna göre çok daha fazla soruya da yanıt bulmanızı sağlıyor. Bu yanıtlara göre eksiklerinizi gidermek için gerekli optimizasyonlar yaparak kanalınızı ideal şekilde düzenleyebiliyorsunuz. Sonuç olarak kanalınızın daha hızlı büyümesini, izleyici ve abone sayınızın artmasını da sağlayabiliyorsunuz.

ScorCheck’in 3 aylık analiz paketini, Webtekno’ya özel %80 indirimle satın alabilirsiniz:

Aslında satın alınan paketin özelliklerine göre ScorCheck, sizin için bazı düzenlemeleri otomatik olarak gerçekeleştirebiliyor. Nitekim 29,99 dolarlık 3 aylık temel analiz paketini %80 indirimli şekilde alabilirsiniz. Bunun için buradaki satın alma sayfasında “YouTubeCheckUp” koduyla indirimi aktifleştirmeniz gerekiyor. 

ScorCheck ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için buraya tıklayabilir, analiz paketini %80 indirimle satın almak için buraya tıklayıp “YouTubeCheckUp” kodunu kullanabilirsiniz.

16
15
5
4
0
Emoji İle Tepki Ver
16
15
5
4
0