YouTuber Carli Bybel, 'Küçük Bir Servet' Değerindeki Güzellik Odasını Paylaştı

35
4
4
3
1
YouTuber Carli Bybel, 'Küçük Bir Servet' Değerindeki Güzellik Odasını Paylaştı
Yaptığı makyaj videoları ve çektiği vlog tarzındaki videoları ile tanınan YouTuber Carli Bybel, küçük bir servet değerindeki güzellik odasını paylaştı. YouTuber'ın odasında yer alan ayakkabı koleksiyonları ve makyaj setleri dikkat çekiyor.

Bildiğiniz gibi YouTuber olmak, çağımızın en popüler mesleklerinden biri hâline geldi. İnsanların gündelik hayatlarını çekip paylaştığı videolar, ürettiği içerikler ya da kişisel gelişim videoları, bu mesleğin içerisinde yer alan kilit noktalar olarak biliniyor. Bu YouTuber’lardan biri de özellikle çektiği makyaj ve bakım videolarıyla tanınan Cyle Bybel.

Henüz 29 yaşında bir güzellik uzmanı olan Bybel, çektiği makyaj videoları kadar yaptığı hareketlerle de olay oluyor. Hatta ünlü YouTuber’ın pek çok markadan gelen binlerce üründen oluşan, bir oda dolusu makyaj malzemesi olduğu dahi biliniyor. YouTuber’ın paylaştığı son videosu ise yüzlerce ayakkabı ve makyaj malzemesinden oluşan güzellik odasına kısa bir bakış atmamıza olanak sağlıyor.

Carli Bybel’ın 'küçük bir servet' değerindeki güzellik odası:

İçerisinde kuvartz tezgahlardan tutun da dev aynalara ve beyaz dolaplara kadar ince işçilikle dekore edilmiş güzellik odasının kapılarını açan Bybel, video boyunca pek çok farklı ürünü gösteriyor. Bu ürünler arasındaysa ünlü YouTuber’ın sahip olduğu özel tasarım ve spor ayakkabı koleksiyonu gibi yüzlerce farklı ayakkabı bulunuyor.

Ayakkabı koleksiyonun yanı sıra yüzlerce güzellik ürünü ile dolu makyaj dolaplarını da gösteren Carli Bybel’ın sadece rujlarının, birbirinden farklı ve 500’den fazla sayıda olduğu söyleniyor. Sosyal medyanın tanınan fenomenlerinden olan Bybel, yalnızca YouTube üzerinde 6 milyon 200 bin takipçiye sahip. Ünlü ismin ayrıca Instagram’da 5 milyon takipçili bir hesabı da bulunuyor.

Carli Bybel, yaptığı günlük makyajların yanı sıra çektiği vlog tarzında videolar ile de takipçileri tarafından oldukça seviliyor. Takipçilerinin Bybel’ı sevme nedenleri arasında ise özellikle makyaj konusunda verdiği püf noktalar bulunuyor. Bu noktada takipçileri Bybel’ın videolarını, bir ressamın tuvalini ince ince işlemesine benzetiyor.

Kaynak : https://www.businessinsider.sg/carli-bybel-shoe-closet-tour-2019-12/
35
4
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
35
4
4
3
1