Bir YouTuber, Fortnite Kreatif'te Hikayesi ve Haritalarıyla Gerçek Bir Oyun Tasarladı

41
14
9
6
5
Fortnite'ın Kreatif Modunda oyuncular, arkadaşlarıyla birlikte oyunlar tasarlayabiliyor, battle royal adasında yarışlar yapabiliyor veya devasa yapılar inşa edebiliyorlar. Ancak bir YouTuber, tasarım olayını biraz abartarak gerçek bir oyun oluşturdu.

Fortnite Kreatif, battle royale modundan farklı olarak oyuna bambaşka bir deneyim getirdi. Epic Games, popüler oyununda amacın tamamen dışında yaratıcı bir topluluk oluşturdu. Oyuncular bu güne kadar zorlu parkurlar, bulmaca çözmeye odaklı mini oyunlar, bölge savaşları veya göz alıcı tasarımlar yaptılar.

Bir YouTuber, moda şimdiye kadar ne kadar sığ bakıldığını ispatlayan bir çalışmayla karşımıza çıktı. Mustard Plays, Fortnite'ın Kreatif Modunda uzun vadeli bir çalışmanın sonucu olarak 6 haritalı, gerçek bir oyun ortaya çıkardı. The Fourth Dimension (Dördüncü Boyut) adlı oyun; hikayesi, bulmacaları, düşmanları, boss savaşı ve gizli bir seviyeyle komple bir oyun deneyimi sunuyor.

fortnite kreatif the fourth dimension

Mustard Plays aynı zamanda Fortnite'ın yaratıcı yönetmeni Donald Mustard'ın kardeşi ve oyunu 4 kişilik TeamCre8 ile birlikte tasarladı. Aşağıdaki tanıtım videosunda, kodu 1500-2565-8566 olan haritadan görüntüler sergileniyor. YouTuber, The Fourth Dimension'ın oyuncular için 6-10 saatlik bir deneyim sunacağını belirtiyor.

Oyun, buzulların eridiği, 12 Mayıs 3254 tarihinde geçiyor. Hikaye gezegeni kurtarmak için inşa edilmiş ısıya dayanıklı bir ağ hakkında ve aynı zamanda insanların çoğu dünyadan yok oluyor. Oyuncular ekibin kurduğu 6 farklı dünyada keşif yapabilir, bulmacaları çözebilir, platform yeteneklerini sergileyebilir ve savaşabilirler. Mustard Plays, oyunda sıkışanlar için 1 saatlik oynanış videosu da paylaştı.

İşte Fortnite Kreatif'te yapılan oyun: The Fourth Dimension

Kaynak : https://www.nag.co.za/2019/11/29/someone-made-a-full-game-with-plot-and-everything-in-fortnite-creative/
41
14
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
41
14
9
6
5