11
5
3
2
1

Geçtiğimiz gün Apple'ın lansmanı gerçekleşti ve iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max isimli telefonlar tanıtıldı. Apple'ın yeni teknolojilerini tanıttığı lansmanda birçok kişinin uzun bir süre boyunca beklediği telefonlar da kullanıcılarla buluştu.

Uzun bir süredir merakla beklenen telefonlar hakkında tasarım bilgileri ortaya çıktığı zaman kullanıcılar büyük bir hüsrana uğramış, telefonun ortaya çıkan tasarımının şaka olduğu düşünülmüştü. Geçen günkü lansmansa ortaya çıkan tasarım bilgilerinin çoğunlukla doğru olduğunu, yalnızca minik ayrıntıları atladığını onaylar nitelikte oldu. Bu minik ayrıntılarsa logonun ortalanması gibi gerçekten küçük diyebileceğimiz noktalarla kaldı.

Peki, telefonun diğer yerlerinde ne gibi farklılıklar gördük? Açık konuşmamız gerekirse kamera haricinde "Apple yapmış" diyebileceğimiz hiçbir şey olmadı ki Apple harici başka telefonlarda da Apple'ın bu sene ortaya koyduğu kameraları deneyimledik. Bu nedenle bu noktada da "Apple yapmış" demek oldukça zor.

Tabii ki herkesin en çok merak ettiği fiyat konusuna gelecek olursak Apple'ın Apple'lığından hiçbir şey kaybetmediği de aşikar. Yurtdışında bu telefonlar performanslarına göre son derece uygun telefonlar olsa da ülkemizdeki ek ücretlendirmeler sonucunda telefonların deyim yerindeyse ateş pahası olduğu bir gerçek.

Bu ve bunun gibi birçok sebep yüzünden iPhone 11 almak hiç de mantıklı gelmiyor. Videomuzda da belirttiğimiz gibi "Şimdi hemen yorum bölümünde 'Apple düşmanı' falan filan demeyin bize. Burada vereceğimiz bilgiler internette yeni iPhone modellerine insanların verdiği tepkilerden oluşuyor. Yani aslında biz burada aktarıcı gibi oluyoruz." Siz de bu nedenlerin ne olduğunu merak ediyorsanız sizi daha da fazla meraklandırmadan videomuzla baş başa bırakıyoruz.

11
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
5
3
2
1