Zombieland 2: Double Tap'in İlk Fragmanı Yayınlandı

22
3
0
0
0
Zombieland 2: Double Tap'in İlk Fragmanı Yayınlandı
2009 yılında vizyona giren, gişe hasılatıyla yapımcısını sevindirirken izleyicileri ve eleştirmenleri de tatmin etmeyi başaran Zombieland, ikinci filmiyle çekirdek kadrosunu koruyarak macerasını devam ettiriyor. Ülkemizde 15 Kasım 2019’da vizyona girecek olan Zombieland 2: Double Tap’in ilk fragmanı paylaşıldı.

Kadrosunda Jesse Eisenberg, Emma Stone ve Woody Harrelson gibi isimleri barındıran Zombieland, 2009 yılında vizyona girmişti. 23 milyon dolar bütçeye sahip olan film, 100 milyon doların üzerinde hasılat yaparak hem gişe de istediğini bulmuş hem de eleştirmenler ve izleyiciler tarafından geçer not almayı başarmıştı.

Hayranları tarafından uzun yıllardır beklenen devam filmi ise bu senenin güz aylarında Zombieland 2: Double Tap adıyla geliyor. Ayrıca Sony, filmin ilk fragmanını da YouTube üzerinden paylaştı.

Zombieland 2: Double Tap’in devam filmi, ilk filmin çekirdek kadrosunu da koruyor. Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson ve Abigail Breslin’in canlandırdığı karakterlerin zombi kıyametindeki hikâyesi devam ediyor. Çekirdek kadronun yanı sıra filme Zoey Deutch, Rosario Dawson, Luke Wilson ve Thomas Middleditch gibi isimler de ekleniyor. Filmin yönetmeni Ruben Fleischer, yazarlar Rhett Reese ve Paul Warnick de devam filmiyle dönüş yapıyor.

Yeni filmle ilgili konuşan Fleischer, “Kahramanlarımızı ilk filmden 10 yıl sonra Beyaz Saray’a giderlerken buluyoruz. İlk filmden sonra geçen 10 yılda zombiler, farklı türlerdeki zombilere evrilmişler. En büyük tehdit ise T-800 zombileri. Daha güçlüler, daha hızlılar ve daha zor ölüyorlar” dedi.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/07/25/zombieland-2-double-tap-trailer/
22
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
0
0
0