16 Yaşındaki Rus YouTuber'a 'Silahlı' Eşek Şakası

46
12
9
7
6
16 yaşındaki Rus YouTuber Katya Adushkina, silahlı bir adamın sokağın ortasında kendisini tehdit ettiği bir şakaya maruz kaldığını iddia etti. Adushkina, kendisine silahlı şaka yapanlar hakkında şikayetçi oldu.

Katya Adushkina, bir güzellik blog yazarı, kendisine ait bir kozmetik markası var ve aynı zamanda şarkıcı olarak kariyerine devam ediyor. Genç YouTuber, geçtiğimiz gün paylaştığı bir video ile Moskova polisi tarafından soruşturulan bir şakaya maruz kaldığını açıkladı. 

Genç YouTuber Katya Adushkina, spor salonundan eve dönerken pembe kazaklı bir adamın kendisine yaklaştığını ve metro istasyonunu sorduğunu açıkladı. Adushkina, adamın daha sonra kendisini takip ettiğini anladığını ve adamdan kaçmaya başladığını belirtti. Katya Adushkina iddiasına göre, adam kendisini yakaladığında çantası ve paltosunu düşürdü. 

katya adushkina

Pembe kazaklı adamın kendisini yakaladıktan sonra bir silahı kendisine doğrulttuğunu söyleyen Katya Adushkina, adamın silah doğrulttuktan sonra üçten geriye doğru saymaya başladığını açıkladı. Ancak adam bire geldiğinde silahı ateşlemek yerine Adushkina’ya bir demet çiçek verdi ve genç kadını serbest bıraktı. 

Katya Adushkina, bu şakanın arkasında yedi kişilik bir grup olduğunu ve saldırıyı kameraya aldıklarını iddia etti. 16 yaşındaki YouTuber’ın şikayeti üzerine polis saldırı anına ait görüntülere el koydu ve araştırmaya başladı. 

katya adushkina

YouTube kanalında 5 milyon abonesi olan Katya Adushkina’nın Instagram sayfasını da 3 milyon kişi takip ediyor. Ünlü YouTuber, YouTube’da takipçi kazanmak için birine silah doğrultmaya bile hazır insanlarla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Ünlü YouTuber’ın şikayeti üzerine polis çalışmaya devam ediyor. 

Kaynak : https://www.ladbible.com/news/weird-15-year-old-russian-youtuber-threatened-at-gunpoint-in-video-prank-20191018
46
12
9
7
6
Emoji İle Tepki Ver
46
12
9
7
6