2020 Porsche Taycan’ın Tasarımını Gösteren Çizimler Paylaşıldı

26
5
3
2
1
Porsche’nin Türkçe isimlendirdiği elektrikli otomobili Taycan’ın tasarım çizimleri paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler oldukça umut verici.

Otomotiv sektöründeki bir sonraki büyük atılımın elektrikli otomobiller olduğu konusunda neredeyse herkes hemfikir. Bütün üreticilerin hedefinde kendi elektrikli modellerini üretmek var. Porsche de bu firmalardan birisi.

Firmanın ilk elektrikli modelinin Taycan olacağı açıklanmıştı. Eylül ayında Frankfurt’ta yapılacak olan fuarda tanıtılması beklenen bu elektrikli otomobil için iki tanıtım görseli yayınlandı. Bu görseller, aracın tasarımını gösteren çizimler içeriyor.

Firmadan Taycan’ı ön sipariş ile alan müşterilere gönderilen maillerde her şeyin yolunda gittiği ve Taycan’ın başarılı bir ürün olacağı bilgisi paylaşıldı.

Porsche, Zuffenhausen’deki üretim bandındaki işlerin bitmesiyle artık son düzlüğe girdiklerini belirtiyor. Tarihi üretim merkezinin geleceğin otomobilini üretmek için uygun hale getirildiğini söyleyen firma, ‘Porsche’nin adeti olduğu üzere sınıfında en iyisi olan ve standartları değiştiren’ bir otomobil üreteceğini söylüyor.

Oldukça net hatlara sahip olacağı belli olan Taycan, 0’dan 100’e 3.5 saniyenin altında bir sürede çıkabilecek. İki farklı motor seçeneğine sahip olacağı söylenen aracın tek şarjda 500 kilometre menzile ulaşabilmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/313583/porsche-taycan-teased-again/
26
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
5
3
2
1