24 Yıl Önce Oğlu Kaçırılan Baba, Duraksız Arayıştan Sonra Oğluna Kavuştu

55
26
9
4
2
Çinli bir baba, 24 yıllık arayıştan sonra kaçırılan oğluna kavuştu. Henüz 2 yaşındayken insan kaçakçıları tarafından kaçırılan genç, ilk satıldığı eyalette polis tarafından bulundu.

Yakın zamanda Çin’de filmlere konu olacak bir olay gerçekleşti. Oğlu yıllar önce kaçırılan baba, bu zamana kadar şehir şehir gezerek oğlunu aradı. Arayışı sırasında motosikletiyle yüz binlerce kilometre yol kateden baba, nihayet yolculuğunu sonlandırdı.

Oğlu insan kaçakçıları tarafından 24 yıl önce kaçırılan baba, sonunda yıllardır beklediği kavuşmayı yaşadı. Çocuk yaşta kaçırılan şahıs, genç yaşta ilk satıldığı bölgede bulundu.

2 yaşında kaçırılan çocuk, 26 yaşında bulundu

insan kaçakçılığı

Çin’de yaşayan Guo Gangtang isimli adamın oğlu 24 yıl önce, yani 1997 yılında insan kaçakçıları tarafından kaçırılmıştı. Ailesiyle Şandong eyaletinde yaşayan çocuk, kaçırıldığı zaman henüz 2 yaşındaydı. Olaydan sonra baba Gangtang, bu zamana kadar eyalet eyalet gezerek kayıp oğlunun izini aradı.

Motosikletine atlayan baba, en az 20 eyalette kayıp oğlunu bulma umuduyla dolaştı. 24 yıllık yolculuğunda baba, 500 bin kilometre yol katetti. Gittiği her yere oğlunun fotoğrafı bulunan afişler asan Gangtang, parası kalmayınca dilenip köprülerin altında yatmak zorunda kaldı. Soyulma ve trafik kazaları gibi onlarca zorluğa rağmen yılmayan baba, çocuğunu 26 yaşındayken ilk kez satıldığı Henan eyaletinde kavuştu. Polis, kaçakçıları yine şahsı satarken yakaladı. Kavuşmadan sonra yerel basına açıklama yapan Guo Gangtang, "Çocuğum bulundu, artık beni her şey mutlu edebilir." ifadelerini kullandı. 24 yıl önce çocuğu kaçıran 2 kişi ise gözaltına alındı.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/dunya/cinde-baba-motosikletle-500-bin-kilometre-yol-yaparak-aradigi-ogluna-24-yil-sonra-kavustu/2303224
55
26
9
4
2
Emoji İle Tepki Ver
55
26
9
4
2