9
6
5
3
2

Nokia'nın çıkışından bu yana çokça konuşulan ve bir ilk olan telefonu Nokia 9 PureView, arkasındaki 5 kamerayla birlikte birçok kişinin dikkatini kendi üstüne çekmişti. ZEISS lenslerini kullanan cihazın en büyük iddiası kamera üzerinden yapılmış, birçok kameradan daha iyi fotoğraflar çektiği belirtilmişti.

Normal kameralardan on kat daha fazla ışık aldığını iddia eden Nokia 9 PureView, her biri f/1,8 diyafram açıklığına sahip 12 MP çözünürlüğünde 5 adet kamerayı bünyesinde barındırıyor. Kameralardan üçü monokrom, ikisi de RGB olarak çekim yaparken derinlik algılamanızı sağlayacak bir ToF sensörü ve flaş da telefonun arkasında yer alıyor.

Telefonu ilk elinize aldığınız an "Yüksek ihtimalle bununla mükemmel fotoğraflar çekerim" şeklinde bir düşünceye kapıldığınızı söylebiliriz ancak bu düşüncenin kısa sürdüğünü belirtmekte de fayda var. İlginç bir şekilde 'kusursuza yakın' bir performans veremeyen kameranın bizi biraz hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebiliriz.

Tabii ki bizim beklentilerimizi yüksek tutmuş olma ihtimalimiz de bulunuyor. Özellikle kamera performansı üzerinde durduğumuz Nokia 9 PureView'un sizler için hazırladığımız inceleme videosunu izleyerek kendi fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

9
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
9
6
5
3
2