31
7
3
3
1

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar, çok farklı sektörlerden paralar kazanmaya çalışıyorlar. YouTube ekibimiz de zaten bugüne kadar piyasadaki birçok ilginç şeyi sizlere aktardı. Şimdiyse, bugüne kadar belki de hiç görmediğiniz bir oluşumla karşınızdayız. Bu oluşumlar, sadece 50 TL gibi bir fiyat karşılığında istediğiniz bir modemin Wi-Fi şifrelerini kırarak tarafınıza bildirdiklerini iddia ediyorlar.

İnternet, Türkiye'deki büyük problemlerden bir tanesi. Bugün yeni bir geniş bant internet hizmeti almak isterseniz hem çok yüksek bir ödeme yapmanız gerekiyor hem de türlü sorunlarla mücadele etmeyi gerektiriyor. Hal böyle olunca da bazı insanlar, ucuz yoldan internete erişmek istiyorlar. İşte internette yeni yeni karşımıza çıkmaya başlayan Wi-Fi kıran kişiler de bu talebin bir karşılığı olmuş durumda.

Wi-Fi Hack

Wi-Fi şifresinin kırılması kulağa hoş geliyor olabilir. Neticede 50 TL karşılığında bu tür bir hizmetten faydalanırsanız, adresiniz ve şifresini kırdırdığınız modem değişmediği sürece ücretsiz internet erişimine sahip oluyorsunuz. Peki böyle bir şey gerçekten mümkün mü? Yani hem Wi-Fi şifreleri kırılabilir hem de internette karşılaştığınız bir kişi, dilediğiniz bir modemin şifresini kırabilir mi?

Normal koşullarda Wi-Fi şifresini siz de kırabilirsiniz. Eğer şifresini kırmak istediğiniz modem WPA2 güvenlik sistemine sahip değilse ve Linux işletim sistemine sahip bir bilgisayara sahipseniz, herhangi bir modemin şifresini kırmak birkaç saatinizi alacaktır. WPA2 güvenlik sistemine sahip olan bir modemin şifresini kırmaksa biraz daha zorlu ve uzun bir süreç. Yani kısacası, evet Wi-Fi şifreleri kırılabilir.

Wi-Fi hack

Ücretsiz olarak internet erişimine sahip olmak isteyen kullanıcıların merak ettikleri bu durum, YouTube ekibimizin de dikkatinden kaçmadı. Hatta bunun için karşımıza çıkan sitelerden bir tanesinde de 50 TL'lik bu hizmeti satın aldık. Peki teorik olarak mümkün olan Wi-Fi şifresinin kırılması durumu, teknik olarak da işe yaradı mı dersiniz? Cevap, sizler için oluşturduğumuz videoda...

31
7
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
31
7
3
3
1