23
7
5
4
4

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus'ın akıllı telefon dünyasında beklenen devrimi gerçekleştiremediği bir gerçek. Bununla birlikte, S9'un bir ara model olduğu ve S10 ile beklenen patlamanın gerçekleşeceği üzerine dönen dedikodular ile ilgili sizlerle konuşmak istedik. 

2019'un Şubat ayında tanıtılmasına kesin gözüyle baktığımız Samsnung Galaxy S10 konusunda, Twitter'da 'kehanetleri' neredeyse hiç boşa çıkmamış olan Evan Blass'in 'sızdırdığı' bilgileri baz aldık. Eğer büyük bir süpriz olmaksa üç arka kameralı bir telefon bizleri bekliyor.

Gelelim sizlerin en çok merak ettiğinizi düşündüğümüz konuya: Telefonda çentik olup olmayacağı kocaman bir muamma. Katlanabilir Galaxy F duyurusunda, S serisinin çentikle gelebileceği konusunda birkaç ipucu aldık. Ancak, telefonun neredeyse tamamen çerçevesiz ve çentiksiz bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor.

Resmi olarak duyurulan Exynos 9820 işlemcisiyle birlikte Galaxy S10’da 8K çözünürlükte 30 FPS video kaydedebileceğiz, 4K’da ise 150FPS değerlerine kadar çıkabiliyor. Grafik tarafında ise ARM Mali G76'nın karşımıza çıkacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Devamı için sizleri videoya bekliyoruz.

23
7
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
23
7
5
4
4