8
2
1
0
0

Geçtiğimiz ay büyük ses getirerek duyurulan yeni iPhone’lar, birer birer piyasaya sürülmeye devam ediyor. Son olarak 3 iPhone arasında en uygun fiyatlı olan iPhone XR’ın piyasaya sürüldüğünü gördük. Daha önce iPhone Xs Max incelememizi yapmıştık, şimdi de sıra Türkiye’de en çok merak edilen telefonların belki de başında gelen iPhone XR’a geldi.

iPhone XR, Türkiye’de kaç TL olacak hala bilinmiyor, ancak tahminler 8 bin TL ila 9 bin TL arasında bir fiyattan satışa sunulacağı yönünde. Bugünkü videomuzda, ülkemizde hala satışa sunulmayan iPhone XR’ın kutu açılışını yaptık. Diğer iPhone’lara nazaran daha kalın çerçeveler, tek kamera ve LCD bir ekranla gelen iPhone XR, ilk izlenimde bir “acaba mı?” dedirtti.

Uygun fiyatlı olarak lanse edilse de 8 bin TL’nin hiç de uygun fiyatlı olmadığını bildiğimiz için, iPhone XR’ın kafamızda soru işaretleri bıraktığını söylemek gerekiyor. 7nm A12 Biaonic yonga setini kullanan cihaz, 6.1 inçlik 1792 x 828 piksel Liquid Retina LCD ekranla geliyor. Kısacası telefonun ekranı Full HD dahi değil. Bu videomuzda daha çok görünüş ve kutu içeriğine bakmış olsak da ilerleyen videolarda inceleme ve dayanıklılık testlerini de gerçekleştireceğiz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0