9
2
2
1
1

Apple’ın bu sene çıkan en uygun fiyatlı akıllı telefonu iPhone XR’ın geçtiğimiz gün kutu açılışını yapmıştık. 7500 TL civarında çıkacak bir akıllı telefon için pek çok eksikliklere sahip olan akıllı telefonu detaylı bir şekilde inceleyip, telefonun alınıp alınmayacağını belirttik.

6.1 inçlik ekranı ile dikkat çeken cihaz, iPhone Xs’den biraz daha büyükken iPhone Xs Max’e göre biraz daha küçük bir cihaz, ancak telefonun OLED ekran olmaması, fiyatının düşmesine en büyük katkıyı sağlamış.  Günlük kullanımlarda bu ekranın kalitesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaz gibi duruyor.

iPhone XR’ın teknik özelliklerine baktığımızda, A12 Bionic yonga setinden güç alıyor. Bunun dışında 3GB RAM’e sahip olan cihaz, arkada 12 MP, ön tarafta ise 7MP kamera seçenekleri ile geliyor. Telefonun ön ve arka tarafında birer kamera olsa da, çekim kalitesi olarak bekleneni verebildiğini gördük.

2912 mAh batarya ile gelen iPhone XR’ı sizler de merak ediyorsanız, lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum.

9
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
1
1