Adobe’un iPad Çizim Uygulamasının Adı Adobe Fresco Olacak

4
2
1
1
1
Profesyonel sanatçılar için geliştirilen ve önceleri Project Gemini olarak bilinen Adobe’un iPad’e özel çizim uygulamasının adı Adobe Fresco olacak.

Adobe’un iPad için gelecek olan Project Gemini isimli sanat uygulamasının adı, yüzyıllar önce kullanılan bir İtalyan çizim tekniğine gönderme olarak Adobe Fresco olacak. Şirket, Creative Cloud Suite’in son eklemesinin şu an için özel bir beta testinde olduğunu ve bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkacağını duyurdu.

Profesyonel sanatçılara özel tasarlanan uygulama, oldukça geniş bir araç yelpazesi sunuyor. Fresco raster, vektör ve dinamik fırçaları tek bir uygulamada buluşturacak ve sanatçıların fırçalarını Photoshop CC ile senkronize etmelerini sağlayacak.

Fresco, Adobe’un Procreate ve diğer rakip iPad uygulamalarına cevabı olması bekleniyor. Creative Cloud’a otomatik olan kaydedilen dosyalar, sanatçılara iOS’un dosya yönetimi sistemi veya Dropbox’tan farklı bir alternatif sunmuş oluyor. Adobe Fresco’ya bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/17/adobe-fresco-project-gemini-painting-app/
4
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
1
1