Alkışlarla Yaşıyorum, Yayın Hayatını Sonlandırdığını Duyurdu

124
13
4
3
2
Önceki yıllarda pek çok kişinin video izlemek için girdiği Alkışlarla Yaşıyorum sitesi, YouTube, Instagram gibi platformların piyasayı ele geçirmesinin ardından yayın hayatını sonlandırma kararı aldı.

Özellikle YouTube’un Türkiye’de yasaklı olduğu dönemde çok yüksek etkileşimler alan video paylaşma platformu Alkışlarla Yaşıyorum, bugün yaptığı yeni açıklamayla yayın hayatına son verdiğini duyurdu. Samimi yaklaşımı ve kullanıcıların beğenisini kazanan videolarla tanıdığımız Alkışlarla Yaşıyorum’un bu iptal kararını almasının ardında hukuksal süreç ve masrafların yorucu bir hal aldığı belirtildi. 

Alkışlarla Yaşıyorum’un yayın hayatına son verdiğini duyurduğu açıklama:

“Merhaba sevgili alkışlarla yaşıyorum ailesi,

Evet, belki de tahmin ediyordunuz! son dönemlerde sıkça yaşadığımız hukuksal süreç ve masraflar artık bizleri fazlasıyla zorluyordu. Nitekim, daha fazla götüremedik, olmadı ..

İnternetin komedi arşivi adına en büyük kaynağıydık belki de. Sonrasında Facebook, YouTube, Instagram falan derken çark dönmez, herkes bizden bir şeyleri koparma hevesine girer oldu. Acımadılar. bunlar, babadan oğula nesil...

Eski ve yeni üyeleriyle nice güzel saatler geçirdik belki de... Belki bağır-çağır'da birbirimize söverek rahatladık, belki yorumlara gülerek... Ancak her şeyin bir sonu olduğu gibi alkışlarla yaşıyorum da artık görevini tamamladı. 3 gündür z raporu alamıyoruz...

Vakit; emekli olup yazlığa çekilme vakti.

Bugüne dek alkışlarla yaşıyorum için emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz..

info@alkışlarlayaşıyorum.com ve sosyal medya hesaplarımız da günün sonunda kendini imha etmiş olacak. Bu sebeple, tüm konularda irtibat olarak şimdilik [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Altın kapılarımız kan oldu...

Sağlıcakla kalın... :(“

İlk olarak 2004 yılında Fatih Aker tarafından kurulan Alkislarlayasiyorum.com, 2011 yılında Nokta’ya satılmıştı. Bir dönem Türkiye’nin “meme” kültürünü belirleyen platformlardan biri olan Alkışlarla Yaşıyorum; YouTube, Instagram gibi büyük platformlar karşısında daha fazla dayanamadı.

Kaynak : https://webrazzi.com/2020/07/23/alkislarla-yasiyorum-bugun-yayin-hayatini-sonlandirdi/?utm_content=bufferee326&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
124
13
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
124
13
4
3
2