Amazon, 'Hırsız Kovalayan' Drone'u Always Home Cam'i Duyurdu

45
7
3
1
0
Ev güvenlik sistemleri konusunda yeni ürününü tanıtan Amazon, Always Home Cam ile ev sahiplerinin evde olmadıklarında dahi hırsızları evden uzaklaştırabilmelerini sağlıyor.

Bir e-ticaret ve bulut bilişim şirketi olmasının yanında pek çok tüketici elektroniği ürününe de sahip olan Amazon, bugün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile birlikte yeni ürünlerini tanıttı. Söz konusu etkinlikte belki de en fazla dikkat çeken ürün ise Ring Always Home Cam oldu.

Adından da anlaşılabileceği üzere her zaman evde bulunan bir kamera olan Always Home Cam, tek bir noktaya sabitlenen statik güvenlik kameralarının aksine kompakt, hafif ve otonom uçuş desteği sağlayan bir iç mekan drone’una entegre edilmiş durumda.

amazon ring always home cam

Ev sahibi, evdeki akıllı alarm sisteminden bir izinsiz giriş bildirimi aldığında, Always Home Cam’i akıllı telefonuyla kontrol ederek evin içinde sanal bir gezinti gerçekleştirebiliyor ve olası hırsızı görüntüleyebiliyor.

Amazon, ürünün ne kadar gürültülü çalıştığına dair bir bilgi paylaşmadı ancak Ring Always Home Cam gelecek yıl piyasaya çıktığında ve ‘birileri’ yeni nesil akıllı güvenlik sistemini kullanmaya başladığında cihaz hakkında daha fazla bilgi öğrenebileceğiz.

Amazon, Always Home Cam için bir tanıtım videosu da paylaştı. Video, bir hırsızın eve izinsiz giriş yaparak alarmı çalıştırmasını ve ev sahibinin Always Home Cam ile hırsızı görüntüleyerek hırsızın kaçmasını sağlamasını konu alıyor.

Ring Always Home Cam tanıtım videosu

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/9/24/21454872/amazon-ring-always-home-cam-flying-drone-ad-demo
45
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
45
7
3
1
0