AMD'nin E3 Etkinliğinde Neleri Tanıtması Bekleniyor?

18
2
1
0
0
AMD, E3'te Next Horizon Gaming etkinliğini gerçekleştireceğini duyurdu. Peki AMD, bu etkinlikte nelerin tanıtımını yapabilir?

AMD, bu seneki E3 oyun konferansına “Next Horizon Gaming” etkinliği ile dönüş yapacak. Şirket, etkinlikte “yeni nesil oyunculuk ürünleri ve deneyimleri”ni görücüye sunacak. AMD, E3’te yer alacağını duyursa da daha fazla detay vermedi.

AMD, yaptığı açıklamada “Next Horizon Gaming’de, AMD Başkanı ve CEO’su Dr. Lisa Su, önümüzdeki yıllarda bilgisayar, konsol ve bulut oyunculuğuna güç verecek ürünler ve teknolojiler hakkında detaylı bilgiler verecek” dedi.

Navi grafik kartı

Oyunculuğun ana akım olmasıyla birlikte, yonga üreticisinin en sonunda uzun süredir beklenen Navi grafik kartlarını tanıtacağı düşünülüyor. AMD, Navi’nin 2019’un üçüncü çeyreğinde çıkış yapacağını söylemişti. Dolayısıyla AMD’nin Next Horizon Gaming etkinliğinden faydalanarak Navi mimari hakkında bilgi vermesine olası gözle bakılıyor.

E3, dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden bir tanesi ve grafik kartı tanıtmak için oldukça uygun bir etkinlik. Şirketin, 2015’te AMD Radeon R9 Fury X, 2016 yılında AMD Radeon RX 460 ve AMD Radeon RX 470’i ortaya çıkardığı düşünülürse, bu ihtimal oldukça yüksek.

Ryzen 3000 serisi CPU

E3’te, şirketin Ryzen 3000 serisi CPU’larıyla ilgili bir gelişme olması pek beklenmiyor. Ayrıca oyun fuarında bir işlemci tanıtmak biraz alışılmışın dışında kalabilir. Ancak Biostar gibi rakip anakart üreticilerinin Computex 2019’da yeni anakartlarını tanıtacağını duyurması, AMD’nin de bu etkinlikte yeni anakartlarını tanıtmasını oldukça muhtemel kılıyor. Tabii işlemcisiz bir anakart tanıtımı düşünülemez. Dolayısıyla AMD’nin bu tarz ürünlerini Computex 2019’da tanıtacağı düşünülüyor.

Nasıl izlersiniz?

Next Horizon Gaming etkinliğini AMD’nin YouTube kanalından ve Facebook sayfasından izleyebilirsiniz. Computex’i ise AMD’nin Computex web sitesinden izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.tomshardware.com/news/amd-next-horizon-gaming-e3-2019,39337.html
18
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
0
0