Xiaomi, Mi 8 Lite İçin Android Pie Sürümünü İçeren MIUI 10'u Dağıtmaya Başladı

34
4
4
2
0
Çinli telefon üreticisi Xiaomi, MIUI 10 adını verdiğini güncelleme ile Xiaomi Mi 8 kullanıcılarına Android Pie işletim sistemi sürümünü sunuyor.

Android 9 Pie güncellemesi alan Xiaomi telefonlarının listesi her geçen gün artıyor. Bu Pie güncellemelerinin çoğunluğu hala Çin'e özel olmakla birlikte, POCO F1 gibi cihazlar küresel olarak güncellemeyi aldı ve şimdi Mi 8 Lite, bu güncellemeye kavuşuyor.

Aralık ayında başlayan Android 9 Pie için yapılan beta testlerinden sonra Xiaomi Mi 8 Lite'ın Çin varyantı, MIUI 10 güncellemesini aldı. Güncelleme şimdi küresel olarak dağıtılıyor ve Android 9 Pie'ı temel alan MIUI 10.2.2, Çin dışındaki Mi 8 Lite cihazlarına yüklenmeye hazır.

Mi 8 Lite'ın özelliklerini hatırlamak gerekirse telefon, Snapdragon 660 yonga seti ve 4 GB veya 6 GB RAM ile birlikte geliyor. 300 euronun altındaki fiyatı, güçlü yönlerinden biri olsa da, 24 MP selfie kamerası kesinlikle çekici özelliklerinden biri. Telefon, arka tarafında 12 MP + 5 MP ikili kamera kurulumuna sahip. Şimdi Mi 8 Lite, Android Pie ile daha da cazip bir hale geliyor.

Güncellemeyi kurmak için buradaki bağlantıya tıklayarak ZIP dosyasını indirebilirsiniz. Ayrıca, Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem Güncelleme'ye giderek orada yer alan üç noktaya tıklayıp o menüden “Güncelleme paketini seç” seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-8-lites-stable-android-pie-based-miui-10-global-update-is-rolling-out/
34
4
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
34
4
4
2
0