Haftanın En Dikkat Çeken 5 Ücretsiz Android Uygulaması

69
38
27
8
4
Android akıllı telefonlar ve tabletler için her hafta hazırladığımız uygulama önerileri listesine hoş geldiniz. Bugün ücretsiz ve işlevsel 5 uygulamaya yakından bakacağız.

Android kullanıcılarının Google Play Store'da uygulama keşfetmek için daha fazla vakit harcamalarına gerek yok. Bu hafta, sizin için 5 göze çarpan uygulamayı bir araya getirdik. Lafı daha çok uzatmadan listemize geçiş yapalım.

Bu liste sürekli güncellenmektedir, dilerseniz tarayıcınızda ya da Webtekno mobil uygulamamızda favorilerinize kaydedebilirsiniz. Ayrıca, yılın en iyi Android uygulamaları listemize de göz atabilirsiniz.

İnternette gördüğünüz bir içeriğe daha sonra internetsiz ulaşmak için: Offliner

offliner

Offliner ile istediğiniz bir internet sayfasını, videoyu veya bir ses dosyasını kolayca indirebilirsiniz. Wi-Fi üzerinden istediğiniz tüm içerikleri kolayca indirerek daha sonra mobil veri tasarrufu yapabileceğiniz uygulama, ücretsiz ve tamamen reklamsız olarak hizmet veriyor. Ücretsiz sürümünde her 2 saat için 1 indirme hakkı sunan Offliner, Pro versiyonunda ise hiçbir kısıtlama barındırmıyor.

Günlük işlerinizi şık widget'larla takip etmek için: Everyday - Calendar Widget

everyday

Günlük etkinliklerinizi ve kaydettiğiniz önemli anları kolayca takip edebileceğiniz Everyday, sunduğu kişiselleştirilebilir ve şık widget seçenekleriyle telefonunuzun ana ekranına farklı bir hava katarken, işlevsel bir şekilde takviminizi kontrol etmenize de yardımcı oluyor.

Kolayca yazı yazın: ruff

ruff

Android cihazlar üzerinde bir şeyler yazmayı oldukça kolay hale getiren ruff, basit bir uygulama gibi görünse de diğer uygulamalara göre çok daha rahat bir yazma deneyimi sunuyor. Standart açık renkli moda ek olarak karanlık modu da bulunan uygulama, tek bir hareketle (sağa kaydırarak) kaydetme gibi işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor. Chromebook cihazlarda da çalışan ruff, metin yazarları için oldukça kullanışlı.

Ekrandan gözünü ayırdığında hiçbir şeyi kaçırmak istemeyenler için: Face Pause

Oyun oynarken veya video izlerken telefonunuzun ekranından gözünüzü ayırmanız gerektiğinde bazı önemli şeyleri kaçırabilirsiniz. Bu durumdan şikayetçi olan kullanıcılar için geliştirilen Face Pause, cihazınızda yer alan -varsa- yüz tanıma sistemini kullanarak ekrandan gözünüzü ayırdığınızda ekrandaki her şeyi durduruyor. Ardından tekrar ekrana baktığınızda her şey kaldığı yerden devam ediyor. Ön kameranın sürekli takipte olması biraz can sıkıcı bir durum olsa da böyle bir özelliğe ihtiyacı olanlar için Face Pause oldukça faydalı bir uygulama.

Mozilla Firefox'a yeni gelecek özellikleri deneyimlemek isteyenlere: Firefox Preview

firefox preview

Firefox için geliştirilen yeni özellikleri ilk olarak deneyimlemek isteyenler için tasarlanan Firefox Preview, reklam engelleyici de dahil olmak üzere birçok gizlilik özelliğiyle birlikte geliyor. Standart Firefox'a göre daha minimal bir tasarıma sahip olan Firefox Preview, sürekli geliştirilmekte olan bir sürüm olduğu için kararlılık sorunları yaşatabilir. Yine de Firefox Preview, denemeye değer bir uygulama.

Haftalık uygulama listemizin sonuna geldik. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere :)

69
38
27
8
4
Emoji İle Tepki Ver
69
38
27
8
4