Janelle Monae'li Antebellum'dan İlk Fragman Geldi

3
3
3
0
0
Başrolünde Janelle Monáe'nin yer aldığı Antebellum'dan ilk fragman geldi. Korku filmleri türüne bir ekleme daha yapacak olan film, diğer örneklerine göre çok daha ilginç bir konuya sahip.

‘Film dediğin korkutur abi!’ diyen takipçilerimiz, sizi sevindirecek bir haberimiz var. Günümüzden uzak bir geçmişe, Amerikan İç Savaşı günlerine döndüğümüz bir korku filmi geliyor. İşte karşınızda izleyenlerini gerim gerim geren Get Out ve Us’ın yapımcısının son filmi: Antebellum.

Antebellum, Veronica Henley isimli ünlü bir yazarın kendisini korkunç bir gerçeklikte bulmasını ve bu gizemden kurtulmasını konu alıyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanına baktığımızda bizi hemen gergin bir hava içerisine soktuğunu söyleyebiliriz. Antebellum’un yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Antebellum'dan gelen ilk fragman:

Antebellum, Gerard Bush ve Christopher Renz tarafından yazıldı, yönetildi ve yapıldı. Filmin oyuncu kadrosu ise başrolde Moonlight’tan tanıdığımız Janelle Monáe’nin yanı sıra Gabourey Sidibe, Jack Huston, Eric Lange ve Kiersey Clemons gibi ünlü isimleri barındırıyor.

Filmin başrolünde yer alan Janelle Monáe, aktör olmasının yanı sıra aynı zamanda bir model ve sanatçı. Kendisini daha önce üç Oscar ödülü kazanan Moonlight’ın yanı sıra Hidden Figures filminde de görmüştük. Aynı zamanda Janelle’in Moonlight’taki performansıyla kendisinin Oscar ödüllerinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne de aday olduğunu ekleyelim.

antebellum

Kadroda yer alan Jack Huston’ın ise 2016 yılında çıkan Ben-Hur filminde başrolde oynadığını ve bundan önce de Outlander filminde gördüğümüzü hatırlatmadan geçmeyelim. Bununla birlikte Eric Lange’i Bill Stechner karakteriyle Narcos’ta, Kiersey Clemons’u ise Dope yapımında izlemiştik. Dolayısıyla kadronun hiç de kötü olmadığını belirtebiliriz.

Antebellum, başarılı kadrosu ve diğer korku filmlerine göre ilginç konusuyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Filmin yayınlanan fragmanıyla birlikte gösterime gireceği tarih de açıklandı. Fragman ile paylaşılan açıklamaya göre Antebellum, 24 Nisan 2020’de izleyicileriyle buluşacak. Eğer korku türünde filmlerin hayranıysanız, bu filmi listenize eklemeyi düşünebilirsiniz.

Kaynak : https://www.vanityfair.com/hollywood/2019/11/janelle-monae-antebellum-trailer
3
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
3
0
0