Netflix, Yeni Dizisi Ragnarok’un Tanıtım Filmini Yayınladı

15
2
1
1
0
Netflix, yeni yıla yeni dizilerle beraber girecek gibi görünüyor. Netflix’in yeni dizilerinden biri de Ragnarok olacak. İskandinav mitolojisinin merkezinde olacağı dizi, 2020 yılının ilk dizilerinden olacak.

Netflix, yeni yıla yeni bir İskandinav dizisi ile girecek. Netflix, İskandinav mitolojisine farklı bir bakış açısı getirecek yeni dizisi Ragnarok’un ilk tanıtım filmini yayınladı. 

Netflix’in yeni dizisi Ragnarok, hayali bir kasaba olan Edda’da geçecek. Norveç’te olan Edda, ülkenin mükemmel doğasını bizlere sunacak. Ragnarok, kasaba sakinlerinin aslında göründükleri gibi olmadığının öyküsünü anlatacak. Ragnarok’ta iklim değişikliğinin aşamaları da gözler önüne serilecek.

Ragnarok

Ragnarok’un ilk sezonu altı bölümden oluşuyor. Netflix’in ilk Norveççe orijinal yapımı olacak Ragnarok, Danimarka’nın meşhur dizisi Borgen’in yaratıcı Adam Price tarafından yaratıldı. Ragnarok’un yönetmen koltuğunda ise Mogens Hagedorn bulunuyor. 

Ragnarok’un oyuncu kadrosunda Magne rolünde David Stakston, Laurits rolünde Jonas Strand Gravli, Saxa rolünde Theresa Frostad Eggesbø ve Fjor rolünde Herman Tømmeraas’ı izleyeceğiz. Netflix’in Norveççe ilk dizisi olacak olan Ragnarok, bütün dünyada aynı anda gösterime girecek. Ragnarok, 31 Ocak 2020’de Netflix’te yayında olacak. 

Kaynak : https://www.marketscreener.com/NETFLIX-44292425/news/THE-GODS-AND-GIANTS-ARE-COMING-RAGNAROK-PREMIERES-JANUARY-31-2020-ndash-SEE-THE-FIRST-TEASER-29620302/
15
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
1
0