Apex Legends'a İki Kişilik Takım Kurma Özelliği Geliyor

10
3
1
0
0
Son dönemlerin popüler oyunlarından Apex Legends, büyük bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Oyun çok kısa bir süre sonra yeni bir moda kavuşacaklar ve bu mod, oyunseverlerin iki kişilik takım kurmalarını sağlayacak.

2017 yılında hayatımıza giren ve oyun sektöründe yeni bir akım başlatan PUBG, hayatta kalma modunu bir trend haline getirdi. Hayatta kalma türündeki oyunların son örneklerinden bir tanesi de Apex Legends. Electronic Arts tarafından yayınlanan oyun, bir süredir hayatımızın içinde ve oyunseverler bu oyuna yoğun ilgi gösteriyorlar.

Hayatta kalma oyunlarının en önemli faktörlerinden bir tanesi, oyunun nasıl oynanabildiği. Şöyle ki; örneğin PUBG'de dilerseniz tek başınıza, dilerseniz iki kişilik bir takımla dilerseniz de dört kişilik bir takımla hayatta kalma mücadelesi verebiliyorsunuz. Apex Legends'da ise durum bugüne dek böyle değildi. Electronic Arts, olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşmış ve üçer kişilik takımların olduğu mücadeleler oluşturmuştu. Ancak oyunseverler kısa bir süre sonra, iki kişilik takımlar da oluşturabilecekler.

Apex Legends

Aslına bakacak olursak geliştirici ekip, geçtiğimiz dönemlerde kısa bir süreliğine de olsa oyunseverlerin bu oyunu tek başlarına oynama imkanı sunmuştu. Oyun şimdi ise yine benzer bir şekilde sınırlı süreliğine iki kişilik takımlarla oynanabilecek. Ancak bu mod oyunseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırsa, kalıcı olmaması için herhangi bir neden bulunmuyor.

Apex Legends'ı iki kişilik modda oynamak için sabırsızlanıyorsanız, kısa bir süre daha beklemeniz gerekiyor. Apex Legends'ın iki kişilik modu, 5 Kasım Salı günü itibarıyla kullanıcıların hizmetine sunulacak. Bakalım Apex Legends, iki kişilik moduyla heyecanı yükseltebilecek mi?

Kaynak : https://primagames.com/tips/apex-legends-duos-game-mode-start-date
10
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
0
0