AirPods 2'nin Prototipi Olduğu İddia Edilen Bir Fotoğraf Ortaya Çıktı

16
6
4
1
1
Apple’ın son iPhone 11 etkinliğinde tanıttığı ürünlerin arasında kablosuz kulaklığı AirPods 2 yer almıyordu. Uzun süredir hakkında söylenti haberleri ortalıkta dolanan ürün hakkında yeni bir fotoğraf daha ortaya çıktı.

Apple’ın gerçekleştirdiği iPhone 11 etkinliğinde uzun süredir çeşitli dedikodulara sebep olan yeni Apple AirPods 2’ye dair bilgi vermese de şirketin yeni kulaklıklarına ait olduğu söylenen görseller ortaya çıkmaya devam ediyor.

Leakspinner, SlashLeaks’te yeni AirPods 2’nin bulanık bir fotoğrafını paylaştı. Leakspinner’ın prototip modeli olarak tanımladığı kulaklığın şarj kabının, bir telefonun üstünde yer aldığı ve boyutunun da küçüldüğü görülüyor.

"Yeni AirPods 2 hakkında beklentilerinizi yüksek tutmayın"

Apple AirPods 2 prototip

Ortaya çıkan bu fotoğraf doğruysa yeni Appe AirPods’un şarj kabının daha da sıkışık olacağı ve dolayısıyla kulaklıkların da daha küçük olacağı söylenebilir. Tabii teknoloji ilerledikçe kablosuz kulaklıkların boyutunun küçülmesi de oldukça normal. AirPods 2016 yılında ilk çıktığında sahip olduğu uzun saplar, internette oldukça dalga konusu olmuştu.

Fotoğrafın oldukça bulanık olması sebebiyle gördüğümüz şeyin gerçekten yeni AirPods’un prototipi olduğu konusunda emin konuşmak zor. En nihayetinde fotoğrafta yer alan ürün, eski bir kablosuz şarj kabı da olabilir. Şu an için yeni AirPods 2 ile ilgili heyecanlandıracak bir gelişme bulunmuyor. Ayrıca yeni AirPods’un da 2020 yılına kadar çıkması beklenmiyor.

Sizce bu fotoğraftaki gerçekten yeni AirPods’un kablosuz şarj kabı olabilir mi? Sizin yeni AirPods 2’den beklentileriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/new-apple-airpods-2-apparently-revealed-in-leaked-image
16
6
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
6
4
1
1