Apple Analisti Kuo: Apple Watch 5, OLED Ekranlarla Gelecek

9
5
2
1
0
Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun son tahminlerine göre Japan Display, 2019’un ikinci yarısında piyasaya sürülecek olan yeni Apple Watch Seri 5 modelleri için OLED ekranları tedarik edecek.

Bugün, Çin medya kuruluşlarıyla paylaşılan TF International Securities’in yayınladığı bir araştırma notunda Kuo, Japan Display’in Apple Watch için OLED ekran siparişlerinin oranını kademeli olarak artıracağını ve 2019’daki siparişlerin %15-20’sinden başlayıp 2021’de %70-80’e ulaşacağını tahmin ediyor.

Kuo, Apple’ın LG’nin iPhone’lar için OLED ekranları tedarik etme oranını kademeli olarak artıracağına ve tedarik zincirini çeşitlendirmek amacıyla Çinli bir üretici olan BOE’den de ürün alacağını tahmin ediyor.

Apple Watch 5, Eylül ayında tanıtılacak:

Apple Watch Seri 5 modelleri önümüzdeki ay yeni iPhone'larla birlikte açıklanacak. Tüm bunlar Eylül ayında piyasaya sürülen Seri 1’den Seri 4’e kadar olan modellerin hepsi Eylül ayında piyasaya sürüldüğü için pek de şaşırtıcı değil ancak Seri 5 modelleriyle ilgili belirli söylentiler aslında oldukça azdı. Ming-Chi Kuo’nun Apple Watch için yaptığı tahminler ise bu konuda iyi bir güvence olarak görülebilir.

Örneğin Kuo, daha önce Apple Watch programına “yeni bir seramik kaplama tasarımı” ekleneceğini söyledi ancak açıkça Seri 5 modellerinden bahsetmedi. Reuters ayrıca Japan Display’in Apple Watch için OLED ekranları tedarik etmeye başlayacağını bildirdi ancak aynı şekilde Seri 5 modellerini belirtmedi. Daha ileriye baktığımızda ise söylentiler, Apple Watch Seri 6 modellerinin 2020’de MicroLED ekranları kullanacağını öne sürüyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/08/16/apple-watch-series-5-oled-kuo/
9
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
2
1
0