Apple’ın Tasarımıyla Jenga Kulesini Andıran Müthiş Ofis Binası

33
7
3
2
0
Akıllı telefon sektörü liderlerinden Apple, Vancouver'da yeni bir ofis açmak için hazırlanıyor. Apple'ın yeni ofisinin görüntüleriyse binanın mimarlık ofisi tarafından yayınlandı. Yeni ofis, ilginç tasarımıyla ilgi çekti.

Bloomberg'ün haberine göre teknoloji devi Apple, hızla büyüyen Vancouver'da yeni bir ofis açmaya hazırlanıyor. Gelecek yılın baharında bitmesi planlanan 24 katlı ofiste iki kat alacağı düşünülen Apple'ın yenilikçi ofisi, ilginç bir tasarımı da ortaya koyuyor.

Devasa cam küplerin rastgele şekilde üst üste konulduğu görüntüsünü veren kule, Westbank'in web sitesine göre 2020 yılında tamamlanacak. Yaklaşık 34.095 metrekare olan bina, son derece merkezi bir alanda yer alacak.

Apple, Vancouver'da bilindik komşular da edinecek. Amazon, Apple'ın binasının bulunduğu sokağın hemen karşısına yeni bir ofis kurmayı hedefliyor. Bu ofisin de yaklaşık 39.000 metrekare olacağı belirtiliyor.

Apple'ın yeni ofisinin görüntülerini paylaşan Merrick Architecture'ın yayınladığı görsellerde binanın iç tasarımı da görülebiliyor. Cam tasarı sebebiyle ışığı neredeyse her açıdan alabilen bina, aynı zamanda şehrin manzarasına da hakim olacak.

Apple'ın yeni ofisinin görüntüleri

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/18/apple-vancouver-office-building/
33
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
33
7
3
2
0